29 noiembrie 2021

Cristian Popescu Piedone a iniţiat o acţiune de voluntariat pentru un tânăr nevăzător

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a iniţiat o acţiune de voluntariat, după ce un tânăr nevăzător i-a cerut sprijinul.

Acesta a venit în Audienţă la Primăria Sectorului 5, pentru a cere sprijin în vederea ecologizării curţii în care se află casa părintească, întrucat atât curtea cât şi casa se aflau într-o avansată stare de degradare, tânărul fiind nevoit să se mute în casa unei vecine.

Edilul a decis să se implice personal în acest caz. Astfel, a fost demarată acţiunea ” VOLUNTAR PENTRU SPERANŢĂ”, la care mai multe companii private dar şi angajaţi ai Primăriei s-au oferit voluntari să participe.

După salubrizarea şi igienizarea locaţiei, în curte va fi amplasat un container de locuit, complet utilat, unde tânărul se va putea muta.

Compania de salubritate „Urban” a intervenit şi a pus la dispoziţie resursele necesare pentru ecologizarea locaţiei.

Compania ECOSUD S.A. a contribuit prin oferirea spaţiului de depozitarea a deşeurilor.

Nordis, o altă companie care şi-a oferit sprijinul în această acţiune de voluntariat, a intervenit cu turnarea plăcii, refacerea gardului, racordarea la utilităţi şi cu dotarea unui container de locuit.

De asemenea, în această acţiune de voluntariat au participat şi alte companii care au dorit să-şi menţină anonimatul.

„Mi-a spus povestea în audienţele de la Primărie! Şi m-am decis să-l ajut, împreună cu colegi şi prieteni! Ne-am unit forţele, iar astăzi am pornit la treabă. Vechea casă a fost dărâmată, iar curtea tânărului aşteaptă acum un nou spaţiu de locuit. Cosmin va avea în sfârşit un loc al lui, dotat şi utilat pentru nevoile unei persoane nevăzătoare! Vreau să mulţumesc, cu această ocazie, tuturor celor care au participat la acţiunea de astăzi, pentru a sprijini acest tânăr!”, a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.