19 ianuarie 2022

Cristian Popescu Piedone, către directorii din instituţie: Ori vă treziţi, ori mergeţi acasă!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a convocat în această dimineaţă, la ora 6.00, o şedinţă operativă la care i-a convocat pe toţi directorii din instituţie, alături de viceprimari şi city manager. Edilul este nemulţumit de faptul că deplasările pe care directorii le-au făcut în teren nu au adus şi rezolvări la mai multe probleme din sector.

„Începând de astăzi, vom face înviorarea de dimineaţă zilnic. Vom face acest lucru până când vă veţi trezi, dragi directori. În acest moment se pare că dormiţi. Am dispus să efectuaţi acele vizite de lucru în teren, dar se pare că până acum aţi fost la plimbare. Am fost ieri în mai multe şcoli pentru a vedea care este situaţia instituţiilor de învăţământ înainte de începerea cursurilor. Am găsit gunoi şi bănci rupte în apropiere de intrarea în şcoli. Am senzaţia că voi aţi făcut vizitele în teren cu ochii închişi, altfel nu îmi explic cum nu aţi văzut aceste situaţii. Ori vă treziţi, ori mergeţi acasă! Cetăţenii din Sectorul 5 vor să trăiască în condiţii mai bune, iar dumneavoastră, directorii, sunteţi responsabili de acest lucru.”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

După şedinţa operativă, directorii au ieşit din nou pe teren, între orele 07.30-09.00, lucru pe care îl vor face şi în zilele următoare.