Publicat: 28 Octombrie, 2014 - 20:53
Share

Atacantul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost desemnat, luni, de Liga Profesionistă din Spania, cel mai bun jucător din Primera Division în sezonul trecut, potrivit LFP.

De asemenea, Ronaldo a mai primit premiul pentru cel mai bun atacant şi pentru cel mai frumos gol reuşit în sezonul 2013-2014.

"Este o seară foarte frumoasă şi sunt fericit că am reuşit această triplă. Îmi plac premiile individuale, dar mult mai important este să câştig cu echipa. Le mulţumesc coechipierilor mei şi sper ca şi anul viitor să fiu aici", a declarat Ronaldo.
 
Premiul pentru cel mai bun antrenor al sezonului a fost câştigat pentru a doua oară consecutiv de argentinianul Diego Simeone, care a cucerit titlul de campion cu Atletico Madrid.

"Vreau să împart acest premiu cu oamenii din staful meu. Acei oameni care muncesc foarte mult şi apar prea puţin în lumina reflectoarelor. Vreau de asemenea să împart acest trofeu cu jucătorii, care au făcut posibil visul ca Atletico Madrid să devină din nou campioană", a spus Simeone.

Cel mai bun portar din Primera Division a fost desemnat costaricanul Keylor Navas (Levante), cel mai bun fundaş a fost ales Sergio Ramos (Real Madrid), în timp ce croatul Luka Modrici (Real Madrid) şi Andres Iniesta (FC Barcelona) au primit premii pentru cel mai bun mijlocaş defensiv, respectiv ofensiv.