28 noiembrie 2021

„ Criza „este un pretext pentru a supune populația unei vieți digitale”, Dr. Christian Fiala

DIGITALIARE
Distribuie pe rețelele tale sociale:
Dr. Christian Fiala, medic obstetrician din Austria, explică manipularea situației  de către guvernul său.

Chiar în momentul în care avea loc o demonstrație în fața Ambasadei Austriei la Paris, joi, 18 noiembrie, jurnaliștii francezi de la France Soir stăteau de vorbă într-un amplu interviu cu dr. Christian Fiala, vicepreședinte al MFG-Österreich (Menschen Freiheit Grundrechte). Acest nou partid politic austriac tocmai a câștigat peste 6% din voturi și și-a ales reprezentanți în parlamentul regional din Austria Superioară.

Medic generalist și obstetrician, Christian Fiala deține un doctorat la Universitatea Karolinska din Suedia, în „metodologia muncii științifice în domeniul medical”. A studiat, de asemenea, si medicină tropicală la IFRSS Houphouët Boigny din Marsilia, are 30 de ani de experiență clinică și a lucrat în Guadelupa, Africa și Asia înainte de a-și deschide cabinetul la Viena. Potrivit lui Christian Fiala, nu mai există „criză de sănătate” și tot acest dispozitiv liberticid nu are nicio legătură cu sănătatea publică. Numai prin propagandă s-a creat o „criză” de la zero.   Pentru el nu există nicio justificare medicală sau științifică pentru măsurile luate de diferitele guverne occidentale, precum izolarea celor nevaccinați sau izolarea tuturor, in ansamblu. „Tot ceea ce s-a făcut – măști, distanțare socială, campanii de vaccinare – este dăunător și trebuie oprit imediat”, spune el.

Scopul nerecunoscut al întregii operațiuni Covid ar fi împărțirea societății: „Dictaturile trebuie neapărat să divizeze societatea, acesta fiind primul pas…vaccinati si nevaccinati. Criza „este un pretext pentru a supune populația unei vieți digitale”, inclusiv livratorii pe biciclete pe platformele digitale, noii sclavi , sunt emblema.

Mai mult, Covid-19 este acum o boală rară în Austria. Prevalența testelor pozitive este acum de zece ori mai mică decât acum un an. Pentru a ajunge la frică, în noiembrie 2021 practicăm un număr fără precedent de teste (până la 440.000 pe zi pentru o populație de aproximativ 9 milioane de locuitori), cu 10 și 20 de teste mai mult decât în noiembrie 2020, ceea ce face posibilă prezentarea unor cifre absolute și pentru a ajunge la 10 până la 15.000 de teste „pozitive”.

În ceea ce privește secțiile de terapie intensivă, acestea sunt orice decât supraaglomerate – între 30 și 36% dintre paturi sunt libere; pentru a ascunde această realitate, guvernul nu mai dorește să publice statisticile zilnice ale AGES (Agenția pentru Sănătate și Securitate Alimentară).

Pentru doctorul Fiala, guvernele ar trebui să înceteze să se amestece într-o chestiune atât de personală precum sănătatea. Dacă sănătatea publică ar fi cu adevărat preocuparea lor, fumatul ar fi fost interzis cu mult timp în urmă. Cu toate acestea, în cazul Covid-19, există motive ascunse care vor fi cel mai bine înțelese urmărind fluxul de bani. De ce aceste măsuri precum izolarea, care nu pot decât să strice IMM-urile și care sunt de fapt o campanie în favoarea GAFAM? De ce autoritățile au vorbit doar de 18 luni despre un virus și nu despre interesul fundamental al populațiilor, nevoile acestora?

Pe tema vaccinurilor, Dr Fiala revine la articolul său publicat în France Soir „Friendly Fire”. De îndată ce a auzit de aceste produse, și-a pus aceleași întrebări pe care și le-ar pune despre orice tratament sau procedură medicală pe care le-ar putea oferi pacienților săi. El a ajuns la concluzia că noua platformă tehnologică folosită de producători pentru aceste injecții este programată să declanșeze un proces de autodistrugere a celulelor noastre care, purtând acum proteina Spike, vor fi atacate ca un corp străin.

„Nu este compatibil cu viața”, a spus el, dând exemplul impactului celei de-a treia doze în Israel, unde mortalitatea persoanelor în vârstă a crescut vertiginos din august. Același fenomen este de așteptat peste tot și o explozie de efecte secundare.

Mergând mai departe, dr. Fiala consideră că este permis să ne întrebăm despre motivele care au împins autoritățile politice să aleagă cu bună știință să impună o tehnologie de „vaccin” al cărei efect primar – și subliniază că este bine cel primar și nu cel secundar – este autodistrugerea celulelor organismului, mai degrabă decât să optezi pentru o tehnologie veche dezactivată de viruși. „E ca în armată, să exersăm, ne distrăm împușcând propriii soldați” să vedem dacă reușim.

Christian Fiala se întreabă și despre starea de spirit a popoarelor europene în ceea ce privește integritatea lor fizică: „dacă autoritățile ar fi căutat să vândă mașini folosind metodele coercitive implementate în prezent pentru a „vinde” aceste vaccinuri, nimeni nu ar fi cumpărat, pentru că ar fi înțeles că sub oțel este defapt un carton nerezistent”.

Cu aproape 6% din voturi, pe 25 septembrie, în Austria Superioară, „fenomenul electoral” devenit MFG-Österreich, în câteva săptămâni este independent, spune el, de problemele de finanțare: estimează că MFG ar fi obținut 10% din  voturi dacă ar mai fi avut câteva săptămâni pentru campanie. Exemplul vestelor galbene din Franța a fost o inspirație pentru mulți alegători ai MFG, care spun „Nu m-am gândit niciodată că voi fi în politică”; acești oameni plătesc un preț mare pentru toate aceste măsuri și au înțeles că trebuie să existe o schimbare profundă în societate. El speră că vor avea loc alegeri anticipate foarte curând, ceea ce este foarte posibil, deoarece guvernul lui Von Schallenberg este foarte slab.

În ceea ce privește transformarea temporară, în această vară, a Catedralei Sfântul Ștefan din Viena, simbol al Austriei, într-un parc de vaccinuri, cu binecuvântarea înalților demnitari ecleziastici, dr. Fiala regretă că Biserica Catolică din Austria a luat întotdeauna atitudine de partea unei puteri „care nu a avut decat amabilitatea de a controla populatia”. Ea a reușit să se împace mai mult sau mai puțin cu NSDAP după anexarea Austriei de către Hitler – deși unii clerici se remarcă în prezent pentru opoziția lor față de măsurile liberticide.

Deci, nu acesta este locul în care să cauți mântuirea. Pentru Dr Fiala, „criza” este un pretext pentru a supune populația unei vieți digitalizate care va fi o viață de sclavie. Trebuie să revenim la o viață analogă; omul este o creatură a analogului. Trebuie să vorbească cu alții, să-i atingă, să-i vadă în viața reală. Deocamdată, oamenii încă cred că digitalul este pozitiv.

„Să nu ne mai imaginăm că jocul cu gadgeturi electronice va opri fascismul și ne va ajuta sa revenim la viața reală”, conchide Dr. Fiala.
A consemnat Ciprian Pop