Publicat: 10 Octombrie, 2018 - 14:41

Vicepreședintele CSM, Codruț Olaru, a declarat că joi va trimite către Ministerul Justiției motivarea Secției pentru procurori privind avizul negativ dat pentru Adina Florea, propunerea ministrului Justiției pentru funcția de șef al DNA.

„Acest aviz se va motiva și va fi transmis Ministerului Justiției până joi. Joi va fi avizul la Minister”, a declarat vicepreședintele CSM, Codruț Olaru.

Ministrul Justiției a anunțat, marți dimineață, că așteaptă să vadă care au fost considerentele procurorilor CSM pentru avizul negativ dat în cazul Adinei Florea, precizând că va vedea ce va face mai departe.

"Aștept să văd considerentele avizului pentru că avizul este consultativ, iar considerentele vin să adcă argumente decidentului. Vedem considerentele și vedem ce vom face mai departe. Așteptăm considerentele. În momentul acela vă comunicăm", a declarat Tudorel Toader, la sediul CSM.

Secția pentru procurori a CSM a audiat-o, luni, pe Adina Florea, propunerea ministrului Tudorel Toader pentru funcția de șef al DNA, iar avizul a fost unul negativ.

Tag-uri Institutii: