Publicat: 2 Octombrie, 2014 - 14:21

În şedinţa din data de 2 octombrie 2014, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, în conformitate cu dispoziţiile art. 65 alin. 1, lit. f şi alin. 2 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată şi art. 35 lit. a din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată, a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerii de eliberare din funcţia de judecător a doamnei Acrîşmăriţei Camelia-Alexandrina din cadrul Judecătoriei Iaşi, ca urmare a condamnării definitive pentru săvârşirea cu intenţie a unei infracţiuni.

Totodată, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât revocarea HCSM nr. 1030/23.09.2014, referitoare la propunerea de eliberare din funcţia de judecător, prin demisie, a doamnei Acrîşmăriţei Camelia-Alexandrina.

În aceeaşi şedinţă, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Preşedintele României a propunerii de eliberare din funcţia de procuror a domnului Cerăceanu Dragoş Cristian, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă judecătoria Craiova, ca urmare a condamnării definitive pentru săvârşirea cu intenţie a unei infracţiuni.