20 octombrie 2021

Cu CFR Călători de la Bucureşti Nord la Parc Mogoşoaia şi retur în doar 11 minute!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

şi scapă de grija traficului. Durata unei călătorii cu trenurile de Aeroport pe distanţa Bucureşti Nord – Parc Mogoşoaia este de 11 minute, iar preţul biletului este de 4 lei.

CFR Călători îţi oferă o alternativă mai rapidă de transport, sustenabilă şi cu preţuri accesibile, fie că faci naveta sau doar îţi doreşti să vizitezi Parcul si Palatul Mogoşoaia. Transportul viitorului este cel feroviar.

Profită de ofertele CFR Călători la abonamente şi poţi beneficia de reduceri de până la 50%:
– Abonamente de călătorie lunare „Nelimitat 30” – sunt legitimaţii de călătorie cu număr nelimitat de călătorii în perioada de valabilitate şi se eliberează tuturor persoanelor pentru deplasare pe relaţia solicitată, cu valabilitate din orice zi a lunii. Tarifele sunt calculate cu o reducere de până la 50% din tariful de transport.
– Abonamente de călătorie lunare „Flexi” – valabile 5, 10 sau 15 zile dintr-o lună calendaristică – sunt legitimaţii de călătorie nominale, ce pot fi utilizate un număr de 5, 10 sau 15 zile dintr-o lună calendaristică. Tarifele sunt calculate cu o reducere de 45% pentru Flexi 15, o reducere de 35% pentru Flexi 10, o reducere de 25% pentru Flexi 5.
– Abonamente de călătorie săptămânale „Nelimitat 7” – sunt legitimaţii de călătorie cu număr nelimitat de călătorii în perioada de valabilitate şi se eliberează tuturor persoanelor pentru deplasare pe relaţia solicitată; Tarifele sunt calculate cu o reducere acordată în jur de 40% din tariful de transport.

Abonamentele se emit la casele de bilete ale staţiilor şi agenţiilor CFR Călători, pentru călătoria la clasa a 2-a cu trenuri Regio sau Interregio, iar pentru mai multe informaţii acesează site-ul: https://www.cfrcalatori.ro/abonamente-de-calatorie/

Rezervă-ţi locul şi urcă-te în tren! CFR Călători este partenerul tău de drum!

Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din staţii.

Purtarea măştii de protecţie la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum şi în zonele de aşteptare a trenurilor – staţii de cale ferată, peroane, săli de aşteptare.