Publicat: 1 Aprilie, 2020 - 09:47
Share

Crizele, în general, arată adevăratul caracter al semenilor noștrii, mai ales în contextul psihozei create la nivel global, când unii oameni par a se teme și de propia persoană...totuși, există și OAMENI și nu în zadar trebuie scris acest cuvânt cu majusculă.

 

Într-o altă acțiune altruistă, poporul cubanez a dat dovadă de o solidaritate fără margini, când, la data de 30 martie anul curent, a permis aterizarea și alimentarea cu kerosenul necesar continuării zborului a aeronavei Boeing 767 a companiei aeriene Condor, având în vedere refuzul altor aeroporturi din regiunea Caraibelor.

 

Miguel Peña Peña, directorul Aeroportului Internațional Frank País, în provincia Holguín, a confirmat pentru presă locala faptul că autoritatea aeronautică cubaneză a autorizat aeronava menționată să efectueze această procedură pe aeroportul din Holguin, mai cu seamă in contextul în care acest avion zbura cu o misiune umanitară, a confirmat pe Twitter Institutul Civil de Aeronautică Civilă.

 

Această aeronavă zbura cu o misiune de repatriere umanitară pentru 221 de pasageri din Managua, Nicaragua, spre Frankfurt, Germania.

 

Controlorii de zbor si personalul de la sol de pe  Aeroportul Internațional Frank País, respectând toate măsurile de protecție și procedurile un vigoare, au facut posibil ca aeronava în cauza să isi poata continua în siguranță zborul spre destinație.

 

Ciprian Pop

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Geo: