30 iunie 2022

CUIBUL DE VIESPI

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Neabandonând subiecte de interes mondial ca agresiunea Rusiei din Ukraina , tensiunea din Asia de sud-est și Coreea de Nord , Taiwan , pandemie , criza economică și recesiunea economică mondială precum și alte crize actuale mai mici dar și unele preconizate/planificate , astăzi supun atenției dvs. un material/comentariu cu privire la aspecte ce țin de viața internă a României  ; nu voi face referire la vizita semioficială a  noului președinte al Ungariei în persoana doamnei Katalin NOVAK cu , sprijin al UDMR , chestiune în care autoritățile române au tăcut admițând oarecum umilința (…) și vă supun atenției un subiect interesant din domeniul justiției  , al viitorului act electoral din 2024 și aspecte conexe din culisele viitoarelor ,,alegeri,, prezidențiale.

Între 1990 și 2004 în România s-au întâmplat urmatoarele : Industria românească   – Dispărută ;  Agricultura românească- Dispărută ; Sistemul bancar românesc- Dispărut  ; Sistemul de învățământ și cercetare științifică – Dispărut  ; Coeziunea socială românească – Dispărută ; Gradul de încredere în autoritățile Statului Român – Inexistent , deci Dispărut și el ; Intoxicarea masivă a societății prin corporații de presă si mass media având alte scopuri decât unul util și benefic cetățenilor ; Înlăturarea celor câțiva capitaliști români onești de pe segmentele lor de piață … etc . Enumerarea ar putea continua dar lista fiind foarte lungă mă opresc aici … Toate acestea s-au condensat într-un fel de Proiect de Ruinare Națională , proiect în fruntea căruia ca șef a fost instalat Traian BĂSESCU.

Acesta a pus în practică tot ceea ce Occidentul i-a indicat , cerut și ordonat ; printre altele Băsescu a instaurat si așa zisa Republică a Procurorilor , cu scopul evident de a distruge orice urmă de opoziție/rezistență  internă și facilitarea entităților străine în a prelua controlul politic , economic , financiar și militar al țării , deci al Statului.

Anul 2004 este anul în care România a devenit candidată la statutul de colonie , fapt desavârsit la 1 ianuarie 2007 . Știind astăzi toate acestea în mod clar ne putem îndrepta atenția asupra urmărilor pe care le trăim cu toții… în mod silnic .

Iată ce afirma Băsescu în  16 iunie 2020 ( deci după plecarea lui de la Cotroceni) :  ,, În România zeci de primari , consilieri locali , parlamentari , miniștri în funcție sau foști miniștri sau conducători de campanii electorale , au trecut prin arest preventiv  , prin ani lungi de judecată încheiați cu condamnări în numele <conflictului de interese> . Niciodată Bruxellul nu era mulțumit, nici de numărul de condamnări și nici de numărul anilor de închisoare.

Olandezul Frans Timmermans și Procurorul Șef Laura Codruța Kovesi  , deveniți legende europene anticorupție  presau sistemul să furnizeze dosare și arestări . Cei doi livrau zilnic dosare , multe dintre ele contrafăcute în fabricile de înscenări de la Ploiești,  Brașov,  Oradea, Constanța,  București.  Fără acces la Schengen , fără credibilitate , dar cu două grupuri în Parlamentul European a căror singură preocupare era să-și denigreze țara , România se scufunda în mocirla unei țări fără relevanță în interiorul UE .

În 2018 au apărut două rapoarte cu efecte zdrobitoare  : unul se numea Fraudarea TVA ( din care rezulta că la nivelul UE , crima organizată fura din TVA 170 miliarde euro anual prin crearea unui carusel al fraudei ; totodată din fondurile europene se fură anual alte 400 milioane euro de catre un stat fondator al UE ; așa ceva nu s-ar putea întâmpla fără participarea unor înalți funcționari ai UE. ” Acestea sunt spusele lui Băsescu in iunie 2020. Ce oare l-a determinat pe fostul presedinte să nu demaşte atunci când era la Cotroceni aceste fapte ?!?… Ce îl împiedică acum să producă dovezile necesare care să-i acopere afirmațiile ?!?…

În anul 2010 fostul ambasador UE în România,  Jonathan Scheele arăta că ,,în România există tendința des întâlnită de a gândi în termeni comparativi, în loc să se urmărească interesele cetățenilor” , făcând referire la afacerile numeroase precum ,,afacerea Outreau,, din Franța  ( cazul a provocat o mare  indignare publică in anii 2003÷2005 ducând la întrebări dure cu privire la funcționarea justiției franceze  , toate acestea culminând cu ieșirea publică și oficială a ministrului justitiei Clement , a primului ministru D. de Villepin si a președintelui francez Chirac de a cere scuze poporului francez şi mai ales victimelor nevinovate condamnate pe nedrept , în numele guvernului și al institutiilor judiciare si judecătoresti.

Cazul Outreau din Franța se regăsea în România cu miile… dar nimeni nu a cerut scuze , nu a îndreptat abuzurile și fărădelegile… Toate acestea se întâmplau pe mandatele lui Băsescu și în execuția lui Koveși, care pare a aparține categoriei acelora care sunt în măsură să demonstreze,  împotriva logicii care susține contrariul, că sunt oameni care pot înșela tot timpul și pe toată lumea ; ea chiar crede în faptul că Lumea vrea să fie înșelată  și deci trebuie înșelată  (…) .

Băsescu a plecat de la Cotroceni… acum este un umil cetățean,  fost președinte de stat care s-a agățat de funcții prin minciună,  fraudă,  corupție…  Cu Koveși lucrurile stau diferit,  ea fiind astăzi Procurorul Șef  al Parchetului European (EPPO)  , așadar este pe ,,cai mari,,.  Parchetul European este un organism al UE responsabil cu investigarea , urmărirea penală și trimiterea în judecată a autorilor infracțiunilor împotriva intereselor financiare ale UE , inclusiv : frauda , corupția,  spalarea  banilor , frauda transfrontalieră în materie de TVA , și altele…

EPPO şi-a început activitatea la 1 iunie 2021 și are 22 de state membre , având două niveluri : Nivelul Central ( format din Procurorul Șef – adică L.C. Koveși – și un colegiu de procurori)  și Nivelul Național – format din procurori europeni delegați și din camerele permanente , care acționează independent față de autoritățile naționale.    Surse care dețin informații pertinente spun că la începutul lunii iunie a.c. doamna Koveși va veni la București pentru a verifica starea în care se află lucrările de amenajare a noului sediu românesc al Parchetului European… sectia română,  desigur… cu locația  ( unde credeţi ?…) , în strada Modrogan nr. 16 , acolo unde a activat SIIJ ( Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție , așadar a magistraților) .

Vizita lui Koveși va reprezenta doar un pas spre trambulina care o va propulsa spre Cotroceni în 2024.  Referitor la SIIJ trebuie spus că la 21 februarie 2022 Guvernul a aprobat proiectul de lege pentru desființarea Secției respective , care va fi reînființată în cadrul Parchetului General, astfel că Direcția Națională Anticorupție (DNA) este scoasă din ,,schema instrumentării,,  dosarelor care îi vizează pe magistrați ( judecători și procurori).

Noua structură va fi similară EPPO și va avea în componență 42 de procurori ( 12 la centru în București și 30 în teritoriu). Această schemă nu va ține cont de natura faptei – corupție sau crimă organizată – și exclude total DNA din circuit , chiar dacă fapta comisă de un magistrat este de corupție.  Pentru această formulă au pledat UDMR și parțial PNL , dar cu acceptul nedisimulat al PSD.   Frăția intereselor este transcendentală… Așa cum afirma Președintele României  K.W. Johannis în  2014 : ,, alegerile nu le face poporul ; alegerile le fac serviciile secrete specializate în astfel de operaţiuni ; alegerea președintelui României se face la masa verde ” , s-a constatat că actualul președinte a avut dreptate si niciun pic de ghinion.

Să reamintim că W.K.J. era în urma lui Ponta cu 10 procente după primul tur de scrutin , iar după două săptămâni ( la turul doi al ,,alegerilor”) , Ponta pierdea cu exact 10 procente scrutinul prezidențial.  Între cele două tururi de scrutin , serviciile specializate au lucrat cu sârg… ca și pe vremea lui Băsescu… Nimic nou , același tipar… aceleași metode.  Ca și in cazul lui KWJ , serviciile specializate în astfel de operaţiuni , ținând cont de indicațiile altor servicii și structuri externe, pregătesc profilul următorului președinte al României.  Dacă lucrurile vor decurge ca și în cazul lui T.B. și  KWJ , de ce ar mai trebui cheltuiți atâția bani pe un proces electoral mimat a fi democratic ?!?…  Nu ar fi mai bine ca viitorul președinte al țării să  fie înscăunat direct , fără alegeri și fără o inutilă cheltuială ?…

In urmă cu aproximativ patru ani am afirmat că după mandatele unui președinte autist , la Cotroceni va veni o femeie… adică LCK. Se știe că  WKJ nu are moștenitori de sânge… dar totuși după ,,alegerile,, din 2024 acesta va avea un moștenitor la Cotroceni : va fi fiul Ciucă sau fiica Koveși ?… Despre Ionel nu putem vorbi prea mult, generalul care și-a încălcat cuvântul spunând că nu va intra in politică,  este depășit de anvergura subiectului, dar nu exclud posibilitatea ca şi el să  se califice cumva pentru postura de candidat prezidențiabil…

În mod sigur că  favorită  pentru Cotroceni va fi LCK , pupila CIA-ului și susținută de KWJ care îi este dator acesteia în urma mușamalizării anchetelor cu privire la casele obținute după multe ore de meditații date de domn’ profesor de fizică.

Nu uitați, funcția de înaltă demnitate în Statul Român ,,se negociază la masa verde,,. De ce ?… Păi sintetizăm spusele lui Băsescu şi Johannis  : pentru că România este ,,un stat mafiot și eșuat „.

Într-un fel ciudat și de neexplicat, românii au participat prin neștiința lor la a  legaliza ilegalitatea.