Publicat: 16 Aprilie, 2013 - 14:48
Dupa ce i-a spus ca-i pare rau ca e insurat, l-a numit "tanar ticalos, sluga lui Nastase"

Premierul Victor Ponta a povestit pe blogul personal prima sa întâlnire cu şeful statului, Traian Băsescu. "Am rămas cu impresia ca e un mare escroc, şi îmi venea să plâng de ciudă că mă manipulase aşa uşor", scrie acesta.

Premierul a rememorat iarna lui 2002, când era "tânăr şi dornic de afirmare".

Acesta a scris despre prima emisiune la care a participat la postul naţional, o dezbatere între el şi Băsescu, pe vremea aceea primar general al Capitalei. 

"A venit la mine de parcă eram vechi prieteni, m-a luat direct cu bancuri, a hăhăit în stilul caracteristic şi m-a bătut de câteva ori pe spate! În câteva minute mi-a facut confidenţe, ce tare îi plac băieţii tineri şi seriosi aşa ca mine, că îmi vede un viiitor luminos, bla bla!", a scirs liderul PSD.

"Bai Victore, păcat ca esti însurat, că am două fete, hahahaha!", îşi aminteşte Ponta. "Deja mă mustra constiinţa că am scris de toate matrapazlacurile lui de la Primarie - un om asa simpatic nu avea cum sa faca toate relele scrise de mine acolo, probabil ca am fost prea aspru!".

După ce au ajuns în studio, moderatorul emisiunii i-a prezentat pe cei doi invitaţi, apoi i-a dat cuvantul lui Ponta, pentru a prezenta acuzele. "Am eschivat imediat şi am spus că e normal ca primul să vorbească el".

"Această slugă a lui Năstase, acest tânăr ticălos a venit aici să vă spună numai minciuni şi să-i apere pe corupţii pesedeului!", îşi amintea Ponta de replica lui Băsescu.

"Oricum, am rămas cu impresia ca e un mare escroc şi îmi venea să plâng de ciudă că mă manipulase aşa uşor!".