Publicat: 8 Iunie, 2014 - 18:38
Share

Vreme mai caldă decât în mod normal la această dată ne aşteaptă la începutul acestei săptămâni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 de grade în estul Transilvaniei şi 34 de grade în Crişana.

Luni
Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, local in zona de munte, pe arii mai restranse in sud si izolat in centru, dupa-amiaza si la inceputul noptii. Vor fi conditii de grindina. Temperaturile minime se vor incadra, in general, intre 10 si 20 de grade.

Bucuresti

Vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta data, iar temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 31 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara, cand vor fi  conditii pentru averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura minima va fi de 15...17 grade.

Marti
Vremea se va mentine mai calda decat in mod normal in aceasta perioada, chiar deosebit de calda in regiunile vestice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 27 si 34 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, local in regiunile estice si la munte si izolat in centru si in sud, mai ales seara si in prima parte a noptii. Vor fi conditii de grindina. Temperaturile minime se vor situa intre 11 si 21 de grade.