30 iunie 2022

Cumpără mai rapid bilete la trenurile CFR Călători pe ruta București Nord – Aeroport Henri Coandă din aplicația mobilă

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Începând din 18 august 2021 este disponibilă o nouă versiune a aplicației “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online„. Aceasta permite cumpărarea mai ușoară a biletelor pentru trenurile care circulă pe relația București Nord – Aeroport Henri Coandă și retur.
CFR Călători îmbunătățește constant aplicația urmărind îndeaproape nevoile pasagerilor, axându-se pe cei trei piloni de dezvoltare: intuitivitate – ușurință în utilizare, siguranță și accesibilitate. Folosind noua funcție, alături de salvarea datelor călătorilor și Click4pay, pasagerii pot cumpăra mai rapid și sigur biletele înainte de călătorie, pe ruta București Nord – Aeroport Henri Coandă și retur.
Instalarea noii versiuni a aplicației mobile ”CFR Călători mersul trenurilor și bilete online„ se poate face prin accesarea următorului link (https://bilete.cfrcalatori.ro/Mobile/Airport) sau prin căutare în Magazin Play (Ex: „bilete CFR Călători”). Aplicația este disponibilă pentru dispozitivele cu sistem de operare Android (minim Android 5.1).
CFR Călători opereză 60 de trenuri pe ruta București Nord – Aeroportul Henri Coandă și retur. Tariful este de 4 lei, accesibil tuturor. Circulaţia trenurilor este cadenţată şi acoperă aproape întreaga durată a zilei, asigurând nevoile de transport atât pentru traficul de călători ocazional cât şi pentru cel de navetă.
Info utile
Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile utilizând:
• 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
• numerele de telefon de la gările CFR publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
• aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
• pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Cluj Napoca, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
• pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
• întrebând personalul nostru din staţii.
Despre CFR Călători:
Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.