Publicat: 24 Martie, 2017 - 14:49
Share

În perioada 07-23 martie a.c. Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița a organizat 'Cupa Jandarmeriei la fotbal', ediția 2017.

Patru dintre cele opt echipe, reprezentate prin cadre militare din Comandament și subunitățile Inspectoratului de Jandarmi Județean 'Mircea cel Bătrân' Dâmbovița, care au ajuns la partea finală a 'Cupei Jandarmeriei la Fotbal', s-au întrecut pe terenul de fotbal al Complexului Turistic de Natație Târgoviște, în ziua de 23 martie a.c., pentru adjudecarea trofeului.

În finala mică s-a calificat Echipa 3 Jandarmi Târgoviște — Echipa 5 Jandarmi Răcari, iar în finala mare s-au întâlnit Echipa 1 Jandarmi Târgoviște — Echipa Jandarmi — Comandament. Câștigătoare în finala mică a fost Echipa 5 Jandarmi Răcari care a învins echipa adversă cu scorul de 8-2.

În finala mare a acestui campionat în urma loviturilor de departajare câștigătoarea trofeului a fost desemnată Echipa Jandarmi-Comandament, scorul final fiind de 5-3.

Premiile vor fi înmânate câștigătorilor de către domnul colonel MATEI Viorel, împuternicit Inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, în cadrul ședinței festive ce se va desfășura în cinstea Zilei Jandarmeriei Române.

Competiția se înscrie în cadrul acțiunilor dedicate sărbătoririi a 167 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române (3 aprilie 1850).

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ȘI CU PUBLICUL AL IJJ DÂMBOVIȚA