Publicat: 2 Decembrie, 2016 - 11:28
Share

Sâmbătă, 03 decembrie 2016, începând cu orele 10:00, în incinta Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală 'Conacul Golescu Grant', situat în Aleea Țibleș, nr.64, va avea loc prima ediție a Cupei de șah — 'Moș Niculae', organizată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 în parteneriat cu Protoieria Sectorului 6 prin Liga Tinerilor Creștini Ortodocși Sector 6.

La competiție participă echipe formate din câte 6 jucători alea Direcțiilor Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din Municipiul București, Sectoarele 6, 5, 4 și 2, Liga Tinerilor Creștini Ortodocși Sector 6, Serviciul Public Topoloveni și Centrului Educațional 'Maria Pro Day' — Pitești.

Cei 50 de concurenți înscriși în competiția de sâmbătă, vor primi din partea organizatorilor diplome de participare și dulciuri, iar câștigătorii cupe, diplome și materiale sportive.

Participanții la competiție se vor înfrunta în cadrul unor partide de șah pe echipe, derulate în sistem elvețian, sub arbitrajul domnului Gheorghe Candea, arbitru autorizat de federația română de șah.

Parteneriatul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 cu Protoieria Sectorului 6 prin Liga Tinerilor Creștini Ortodocși, în domeniul promovării sportului minții în rândul copiilor și adolescenților, se înscrie în strategia autorităților locale ale Sectorului 6 de implementare a unor programe nonformale de stimulare a intuiției și creativității. Metodele interactive de predare, complementare cursurilor școlare, aplicate în aceste programe, facilitează acumularea unor noțiuni și cunoștințe, susțin exprimarea personalității și integrarea în colectivitate.

 

Localizare: 

Geolocation is 44.4498771, 26.0552536