26 mai 2022

Curente, nefericite și politice

Distribuie pe rețelele tale sociale:
  1. Carnavalul împăcării și împărțelilor între liberali și pesediști continuă cu aceiași actori răsuflați, mediocri și nehaliți. Și cu iluzorii promisiuni de scos ochii la cei care speră într-o schimbare în bine gestionat de o ceată de ratați.
  2. O televiziune transmite că la Iași au început să se organizeze înmormîntări cu plata în rate.
  3. Florin Vasilică Cîțu: „Mă faceți să rîd!” (declarație la conferința de presă de luni dimineața)
  4. Klaus Iohannis se întoarce de la altă partidă de golf la Pianu de Jos unde a fost să se răzbune pe faptul că nu nimerește niciuna din cele 18 găuri de pe pășunea prietenului său.
  5. Oricît ar părea de stupid, de nepotrivit, de revoltător și de fără nici un rost, de lipsit de susținere și credibilitate, ofensă grosolană la adresa populației și a bunului simț, se lucrează din greu la readucerea lui Florin Vasilică Cîțu în postul de prim-ministru al unui guvern PNL-PSD. Banda politică din PNL ar urma să fie susținută de niște păpuși de cîrpă din PSD.
  6. Am mai ratat o calificare la Campionatul Mondial de fotbal, cea din 2022 din Qatar. Dar n-am ratat nici o strădanie de menținere la conducerea FRF a unei echipe de mediocri super obraznici.
  7. Din cînd în cînd mai apare cîte o știre despre un biet nimeni care se deplasează la întîlniri internaționale. Acel nimeni se numește Bogdan Aurescu și împreună cu un altul croiesc și se fac că lucrează la politica externă a țării noastre.
  8. George Simion se laudă că disputatul Certificat verde pentru mers la serviciu a căzut pentru cel puțin o săptămînă. Pe urmă….
  9. O emisiune la un post de televiziune se numește Cap limpede și are ca invitat un jurnalist care este limpede ca și canalul de scurgere.
  10. Sunt convins că esența lucrurilor ne scapă mereu.