28 noiembrie 2021

Cursuri de weekend dedicate dezvoltării comunităţilor din Voivodina

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Trupa Osono, în parteneriat cu Uniunea Culturală Maghiară din Voivodina şi Institutul Cultural Maghiar din Voivodina, organizează cursuri de weekend dedicate dezvoltării comunităţilor din această Provincie a Serbiei.

Prima etapă a Proiectului se va desfăşura la Zombor, între 19-21 noiembrie, după care, în perioada decembrie 2021-februarie 2022, vor urma încă alte trei întâlniri. Cursurile de formare şi workshop-urile sunt conduse de Fazakas Misi – regizorul şi conducătorul Trupei Osono, şi de Mucha Oszkar – actorul şi trainerul Osono. Atelierele sunt concepute a oferi o perspectivă asupra zonelor ce ţin de dezvoltarea personalităţii, de arta şi tehnica vorbirii, de lucrul în echipă, de arta actorului şi de regie, de conducerea unui grup.

Educatori şi profesori, lideri de grup, actori şi regizori amatori, conducători de organizaţii de tineret vor face cunoştinţă – într-un weekend, în cele 20 de ore de ateliere formative – cu metodele educative ale Trupei Osono.

În ultimii 8 ani, Trupa a organizat sute de astfel de evenimente educaţional-formative.

Restricţiile impuse de pandemie, care durează de aproape doi ani, au avut grave consecinţe asupra vieţii personale şi comunitare, iar Proiectul Osono se integrează în efortul comunităţilor din Voivodina de a reveni la normalitate, de a recupera gesturi pierdute şi de a experimenta noi activităţi, cu efecte motivaţionale şi stimulative, la nivel individual şi social.