Publicat: 25 Februarie, 2017 - 11:11
Share

Primăria Sectorului 6 informează că în aceste zile se fac înscrieri la cursuri gratuite de limba franceză pentru copii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani. Astfel, prichindeii care vor să-și dezvolte abilitățile de înțelegere și comunicare în limba franceză au la dispoziție 60 de locuri la nivelul începători.

Cursurile vor debuta în data de 25 februarie 2017, desfășurându-se sâmbăta, pe parcursul anului școlar.

Actele necesare pentru înscriere sunt următoarele:

* Cerere înscriere (se poate descărca de la www.asistentasociala6.ro);

* Copie certificat naștere copil;

* Copie carte identitate părinți/tutori (cel puțin unul dintre părinți trebuie să aibă domiciliul în Sectorul 6).

Dosarele pot fi depuse până la data de 24 februarie 2017 la secretariatul Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală 'Conacul Golescu-Grant', situat în Aleea Țibleș nr. 64, Sector 6. Programul de primire a dosarelor este de luni până vineri, între orele 10.00-18.00. Vor fi considerați înscriși doar copiii ale căror dosare vor fi complete.

Aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală 'Conacul Golescu-Grant' și-a deschis porțile în anul 2012, fiind destinat activităților educative și de recreere pentru copiii și adolescenții din comunitatea Sectorului 6.

În prezent, aici se desfășoară cursuri de dans, șah, karate, arte plastice, canto, chitară, engleza prin joc, teatru și informatică, iar în curând se va da startul cursului de Public Speaking și Atelierului de dezvoltare personală prin muzicoterapie și instrumente de percuție. Până în prezent, peste 2.500 de copii și tineri au participat la cursurile gratuite și la alte activități realizate în beneficiul educației copiilor din comunitate.

Informații suplimentare pot fi obținute la telefon 037.620.33.09 sau e-mail: [email protected].