1 octombrie 2022

Cursuri gratuite pentru copii în Sectorul 6

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Prima zi de școală le aduce copiilor din Sectorul 6 șansa de a se înscrie la cursurile gratuite de abilitare și dezvoltare a personalității, organizate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Sunt așteptați să participe copii și adolescenți din comunitatea noastră care doresc să se descopere și să învețe lucruri noi într-un cadru istoric aparte, cu ajutorul unor metode de cunoaștere și dezvoltare complementare celor folosite în sistemul clasic de învățământ.

Jocul, activitățile de grup, mișcarea, gândirea intuitivă, descoperirea propriei personalități sunt caracteristicile acestui program pus în practică, an după an, in incinta Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu Grant”, cu ajutorul unor instructori bine pregătiți, care stăpânesc tehnicile predare și interacțiune cu copiii.

În număr de 15, disciplinele ce vor fi predate au fost selecționate pentru a acoperi întreaga arie de nevoi și preocupări ale tinerelor generații. De la dans, gimnastică, aikido sau karate, trecând prin arte plastice, canto sau teatru și terminând cu informatică, șah, germană sau spaniolă, părinții vor avea de unde alege pentru a oferi copiilor lor șansa de a se dezvolta și a învăța lucruri noi, într-un cadru organizat, cu program flexibil.