21 mai 2022

Cursuri gratuite pentru copii, noi înscrieri

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Au început înscrierile pentru o nouă sesiune de cursuri gratuite desfăşurate în cadrul Clubului de Excelenţă al Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Şcoala FDVDR îi aşteaptă pe copiii care doresc să facă performanţă, să îşi îmbunătăţească abilităţile şi competenţele, în domeniile care îi pasionează.

Aceştia vor avea acces la o serie de cursuri gratuite, desfăşurate online, pe platforma naţională de e-learning ” Şcoala FDVDR”.

Şi de această dată, în lista celor 16 cursuri care vor începe pe 15 februarie, se regăsesc 7 cursuri care se vor desfăşura în premieră, la Şcoala FDVDR.

Acestea sunt: dramaturgie şi publicistică TV, efecte speciale video, etnografie, mitologie, primii paşi în ştiinţă, logica pentru toţi şi limba chineză.

Copiii care visează la o carieră în jurnalism sau comunicare pot opta pentru cursul de învăţare rapidă şi memorare creativă sau arta conversaţiei. Portofoliul de cursuri acoperă, de asemenea, şi zona de dezvoltare personală, emoţională şi vocaţională.

Scopul programului naţional de cursuri gratuite, dezvoltat de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, este acela de a sprijini procesul educaţional, permiţându-le cât mai multor copii şi tineri să exploreze noi domenii, să îşi poată descoperi noi pasiuni şi să îşi poată atinge adevăratul potenţial.

Cursurile vin în completarea programei şcolare, printr-o abordare interactivă, punându-se accent pe dezvoltarea competenţelor şi abilităţilor copiilor, dar şi pe dezvoltarea imaginaţiei, creativităţii şi dezvoltării gândirii critice.

Înscrierile au loc în perioada 17 ianuarie – 6 februarie şi se realizează prin completarea unui formular pe www.fundatiadanvoiculescu.ro. Cursurile se adresează copiilor şi tinerilor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 18 ani.

De la lansare, din 2007, până în prezent, peste 15.000 de copii au beneficiat de programul de cursuri gratuite al Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.