Publicat: 20 August, 2016 - 14:00
Share

Ultima săptămână din luna iulie 2016 le aduce copiilor din Sectorul 6 posibilitatea de a-și urma pasiunile! Părinții îi pot înscrie pe cei mici la cursurile gratuite care se vor desfășura în incinta Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală 'Conacul Golescu Grant' (Aleea Țibleș nr. 64, Sector 6).

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 susține educația non-formală și derulează o serie de programe pentru copiii cu domiciliul în Sectorul 6, cu scopul dezvoltării personale și integrării sociale, dar și pentru prevenirea abandonului școlar.

Unul dintre programele de succes este Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală 'Conacul Golescu Grant', locul în care copiii cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani și tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 26 ani (dacă sunt beneficiari ai sistemului de protecție), pot participa simultan, la maxim două cursuri gratuite ce se vor desfășura începând din toamnă (pe parcursul anului școlar).

Află acum ce-l pasionează pe cel mic și înscrie-l la cursul preferat!

Sunt 1.142 de locuri disponibile la cursuri de: dans, arte plastice, șah, karate, canto, chitară, engleza prin joc, teatru sau informatică.

Acte necesare pentru înscriere:

— Cerere de înscriere

— Certificatul de naștere al copilului, în copie;

— Carte identitate părinți/tutori, în copie;

— Adeverință medicală pentru activitățile sportive (ex: karate, dans).

Cererile pot fi depuse la Secretariatul Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală 'Conacul Golescu Grant', de luni până vineri, între orele 10.00-18.00, până în data de 09 septembrie a.c., iar copiii care doresc să urmeze activități sportive trebuie să prezinte adeverința medicală cel târziu la data începerii cursurilor.

Cererile vor fi înregistrate în ordinea prezentării, prioritate având copiii din sistemul de protecție, precum și cei care nu au mai urmat în anii trecuți respectivul curs.

Informații suplimentare pot fi obținute la telefon 0376.203.309 sau la adresa de e-mail: [email protected].

Serviciul Relații cu Mass-Media, Societatea Civilă, Protocol Evenimente