Publicat: 26 Martie, 2017 - 13:56
Share

Proiect Unic - Cursuri Gratuite pentru Copii Directorul General al Centrului European Cultural și de Tineret pentru UNESCO 'NICOLAE BĂLCESCU', domnișoara Alexandra Dobre, a dat startul unui program unic în București, care cuprinde cursuri gratuite pentru toți copiii cu vârste cuprinse între 4-10 ani, din sectorul 4.

Alexandra Dobre consideră că reprezentanții administrației publice locale trebuie să se implice activ în comunitate și să implementeze programe care să vină în sprijinul cetățenilor, justificând contribuțiile la stat ale acestora. Din păcate, sunt foarte mulți părinți care nu își pot susține financiar copiii în desfășurarea activităților extrașcolare, iar în aceste situații autoritățile locale trebuie să intervină.

Astfel, acest proiect, care însumează organizarea mai multor tipuri de cursuri gratuite pentru copii, este menit să vină în sprijinul părinților și totodată, să potențeze dezvoltarea armonioasă a tinerilor, cea mai importantă investiție fiind în viitorul acestora.

Luna anterioară s-au înscris peste 90 de copii la cursurile de dans contemporan și pictură, iar luna aceasta au început înscrierile pentru cursurile de canto și dezvoltare personală (comunicare prin intermediul instrumentelor muzicale).

Documentele necesare înscrierii se găsesc pe site-ul instituției (www.centrulculturalnb.ro), la avizierul centrului cultural sau la telefon 021/336.43.40. Comunicat de presă - Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO 'NICOLAE BĂLCESCU'

 

Localizare: 

Geolocation is 44.4212958, 26.0958462