4 octombrie 2022

Curtea Europeană a Drepturilor Omului a decis că nu e ilegal sa se instituie vaccinarea obligatorie

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Am trăit să o vedem şi pe asta. Recent, Curtea Europeană a Drepturilor Omului a decis că nu e ilegal să se instituie vaccinarea obligatorie. Ce vorbiți domnilor ? Și drepturile noastre asupra propriei vieţi ? Nu mai există!

Există încălcarea drepturilor omului de către cei meniți sa le apere

Cu „binecuvîntarea” acestei instanțe care numai drepturile noastre nu le apară, se vor putea omorî oameni pentru că nişte unii au decis că nu e ilegal să se încalce drepturile omului, mai rau ca pe vremea naziștilor.

Pe vremea comuniștilor, nici vorba de așa ceva! Acei comuniști acum huliți, cel puţin se asigurau ca vaccinurile sunt sigure şi ca oameni nu vor paţi nimic, mai ales copii!. Primordial nu erau banii sau contractele, ci sănătatea românilor. Comparați va rog, cu cei de astăzi! Totuşi, vestea acestei decizii pare sa nu fi impresionat pe nimeni.

Sa vedem ce se va întîmpla. Daca vor vedea ca „vaccinarea” lor nu mai este de interes pentru oameni, pentru a-şi vinde sau, mai bine zis, pentru a-şi testa produsele, vor introduce vaccinarea obligatorie. Şi vor invoca deciziile acelei adunaturi de politruci de doi lei, pentru că adevaraţii judecatori au fost, încet încet, înlocuiţi cu soroşisti, care sa facă jocuri.

Nimeni nu se va mai gândi că există oameni care prin bolile lor sunt puşi în faţa unor riscuri enorme. Nimeni nu va lua în seama persoanele alergice care pot intra în şoc anafilactic. Ce daca ? Daca mor, pe cine interesează? Drepturile omului sunt apărate de nişte „cineva”,  pe care nu-i interesează daca trăim sau murim.

În consecinţă, urmează momente grele. Tot mai mult se va face o segregare între cobaii „vaccinurilor” făcute pe repede înainte și ceilalţi care nu pot ori nu vor să se vaccineze, în favoarea primilor. Asta până vor începe sa se vadă conseciinţele adevarate ale vaccinurilor, peste 2-3 ani, câd va fi prea tîrziu.

Ah, mă întreb daca domnii de la Curtea Europeana s-or fi gândit la drepturile noastre, când au decis obligativitatea unor experimente sau la interesele de câştig ale unor multinaţionale ?

Știu că acestor rânduri li se va aduce iaraşi argumentul stupid, preluat pe nemestecate cu care se încearca şantajarea emoţională a unora care nu se înscriu în turmă.: „trebuie sa aparam viaţa celor care se pot îmbolnavi”.

Toţi ne putem îmbolnavi, toţi suntem în risc.

Vaccinul nu înseamnă că nu te îmbolnavești sau că nu transmiţi boala.

Vaccinul poate omorâ oameni oricât s-ar nega asta! Şi atunci cum stăm cu morala.? Cum se explică faptul că trebuie protejaţi mai mult unii care doar tremură de frică şi sunt gata sa accepte fără să judece tot ce li se cere, decât cei care şi-ar risca viaţa ? Viața lor nu contează ? Am auzit pe nişte „unii” că sunt cazuri rare. Probabil! Daca ar fi vorba de copii lor sau chiar de ei, și să spunem si noi, ce dacă, se mai întîmplă !

Ce îl face pe vajnicul Gheorghiţa sa afirme ca morţile suspecte la o zi două după vaccin nu se datorează vaccinului ? Cumva, promisiunea unui grad de general ? Cine are urechi de auzit, să auda!

Autor: Ciprian Pop