Publicat: 13 Ianuarie, 2021 - 09:26
Share

Curtea Superioară de Apel peruviana de la Ica și Chincha asigură că Bill Gates, Soros și Rockefeller au creat COVID-19! Judecătorii Gallegos, Leguía și Changaray subliniază în rezoluție că „elitele criminale care domină lumea" au generat pandemia cu „proiecții până în 2030".

Judecătorii Curții Superioare de Apel Ica și Chincha, într-o rezoluție din 21 decembrie anul trecut, susțin că „elitele criminale care domină lumea" ar fi creat coronavirusul. Mai mult, magistrații peruvieni semnalează foarte clar că această organizație ar fi alcătuită din Bill Gates, Soros și Rockefeller.

Rezoluția a fost semnată de instanța formată din judecătorii Tito Gallegos (președinte), Luis Leguía și Tony Changaray cu privire la un recurs asupra unei hotărâri care prelungește termenul de detenție preventivă pentru un inculpat pentru un caz de infracțiune împotriva libertății.

„Procesul penal a fost paralizat din cauza pandemiei COVID-19, creată de elitele criminale care domină lumea și care au blocat activitățile în aproape toate țările de pe glob" , indică rezoluția.

După acest punct, instanța din Peru a continuat sa traga mai multe semnale în jurul pandemiei:

„Niciun guvern mondial, persoane fizice și juridice sau apărarea acuzatului nu pot susține că această pandemie are calitatea de„ previzibil ", cu excepția creatorilor săi din noua ordine mondială precum Bill Gates, Soros, Rockefeller etc. care au gestionat-o și continuă să o direcționeze in mare secret prin intermediul unei prese controlate si corporațiilor globale, cu proiecții până în 2030 ", subliniază magistrații.

Redactor Ciprian POP