25 septembrie 2022

Dăm ZOOM pe Cetatea de Scaun a Sucevei!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Începând cu luna februarie 2022, Muzeul Naţional al Bucovinei reia excursiile „virtuale” prin proiectul educaţional ZOOM cu clasa la Cetatea de Scaun a Sucevei!

Astfel, oferim posibilitatea grupurilor de elevi şi studenţi să descopere tainele acestui monument, într-o modalitate adaptată tehnologiei, îmbinând istoria cu high-tech-ul.

De la un touch distanţă, participanţii pot păşi alături de muzeograful care îi ghidează, în Cetatea de Scaun, pot pune întrebări în timp real, aflând astfel istoria acestui loc.

Suplinim prin această modalitate, vizita fizică la Cetatea Sucevei, până când vremurile ne vor permite să ne vedem faţă în faţă cu clasele de elevi.

Ne dorim să provocăm curiozitatea tinerilor vizitatori, iar pe viitor îi aşteptăm la Cetatea de Scaun a Sucevei, unde istoria se trăieşte la intensitate maximă.

Cadrele didactice care doresc să participe cu elevii la acest proiect, trebuie să se programeze la numărul de telefon 0784 275644 sau pe adresa noastră de e-mail cetate@muzeulbucovinei.ro.