3 iulie 2022

Dan Barna: Cetăţenii Sectorului 1 nu merită să plătească de cinci ori preţul gunoiului faţă de marea majoritate a oraşelor

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Copreşedintele USR PLUS Dan Barna a transmis, luni, un mesaj de susţinere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, în contextul scandalului cu firma de salubritate.

„Am avut în această dimineaţă o şedinţă a Biroului Naţional al USR PLUS. Una dintre temele abordate este susţinerea şi un mesaj foarte clar şi neechivoc de susţinere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, şi a luptei pe care ea o poartă cu mafia gunoaielor în aceste zile. Am văzut ce se întâmplă. Ştiam în momentul în care USR PLUS a anunţat că va veni la guvernare locală şi naţională că vor veni astfel de lupte. Cătălin Drulă – la metrou; Coltilde Armand – cu gunoaiele şi sunt multe alte exemple în ţară. Despre asta e vorba, despre ieşirea dintr-o logică în care ne-am obişnuit să stăm, să ne complacem… Mesajul e unul foarte simplu: cetăţenii Sectorului 1 nu merită să plătească de cinci ori preţul gunoiului faţă de marea majoritate a oraşelor din ţară, pentru că aşa a dorit acum aproape 20 de ani domnul Chiliman. Trebuie să schimbăm aceste contracte, prin care toată lumea vede că se fură şi se risipesc bani publici şi se ridică din umeri. De aceea, Clotilde Armand are toată susţinerea fermă şi neechivocă a USR PLUS în această luptă pe care o poartă”, a declarat şeful USR PLUS, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Parlamentului.