Publicat: 5 Martie, 2012 - 15:00

Liderul Partidului Poporului Dan Diaconescu a declarat că a refuzat, de fiecare dată, când PDL a încercat  să îl atragă în Mişcarea Populară.


"Astăzi putem comenta o primă victorie a noastră împotriva lui Traian Băsescu, dupa cum ştiţi proiectul Mişcării Populare a eşuat oficial. Este meritul nostru că ei au inventat această mişcare, care seamana şi la nume cu partidul nostru, pentru a încerca să ne atragă în ea.

Să fim serioşi celelalte partide nu aveau niciun fel de zestre. (..) Dacă noi am refuzat permanent această ofertă, ei nu mai au de ce să facă această Mişcare Populară", a spus Diaconescu la B1 TV, precizând: "Cum să mă aliez eu cu ăia care m-au arestat?".

Liderul PPDD a făcut public şi următorul pas pe care îl vor face el şi colegii săi: vor încerca să atraga de partea lor USL.

"O sa vedeţi de săptămâna viitoare o altă tentativă a noastră de victorie clară. USL se tot laudă că vrea să îl suspende pe Băsescu, tot zic că fac grevă parlamentară. (...) Vrem să lansăm o ofertă oficial către cei din USL să se întoarcă în Parlament ca să îl trantim pe Basescu. L-am incurcat tare pe Basescu", a continuat Diaconescu.

Presedintele PPDD a comentat si sondajele aparute in ultima vreme, adaugand ca el nu a comandat nicodata asa ceva. "Adversarii tot comanda", a spus Diaconescu, care se lauda ca la Botosani PPDD a obtinut chiar si 30%.