Publicat: 30 Octombrie, 2015 - 19:46
Share

În 27 noiembrie, de la ora 19, în cadrul unei ediţii speciale a proiectului Berăria Culturală, care va avea loc la Cinema "Florin Piersic", Dan Puric vă va întreba ce-i prioritar: ROMÂNISMUL sau EUROPENISMUL, în această eră a migratorilor ce se revarsă din Asia și Africa asupra Europei? Acesta este şi un eveniment marca Fabrica de Lideri, de promovare a tinerilor talentați din Cluj Napoca, sub egida Primariei si a Consiliului Local Cluj Napoca.

Bilete: de la 30 de lei, se găsesc la Iulius Mall şi Cinema Florin Piersic.

Conferinţa „EUROPENISM versus ROMÂNISM în era migratorilor", a lui Dan Puric " este un eveniment susţinut de către EBS Romania." 

La 1919, la Paris, Românul absolut Ion I.C. Brătianu le-a spus marilor lideri ai lumii că poţi fi un bun european doar dacă eşti un bun român şi doar dacă lupţi pentru ridicarea neamului şi modernizarea românităţii contribui la întărirea Europei. Din fericire pentru noi, astăzi, alegerea asta ne este uşurată de vremurile migratorilor, în care ţări vecine intră în starea de asediu, închizându-şi porţile pentru că Răsăritul pare că s-a umflat şi se revarsă peste Apus.