3 iulie 2022

Dan Vîlceanu: Nu am niciun fel de dubiu că voi face echipă bună cu prim-ministrul

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Deputatul Dan Vîlceanu, validat pentru funcţia de ministru al Finanţelor, a declarat că îşi doreşte să preia cât mai rapid portofoliul.

„În primul rând, aş vrea să-i mulţumesc premierului pentru susţinere şi în al doilea rând este onorant pentru mine că astăzi am primit votul colegilor. Este o încredere pe care mi-o acordă şi o încredere pentru care mă simt obligat. De asemenea, vreau să vă spun că Ministerul de Finanţe este unul dintre ministerele foarte importante din Guvernul României şi nu am niciun fel de dubiu că voi face echipă bună cu prim-ministrul. Am lucrat împreună şi în Comisia de buget-finanţe. Sunt cred că 4-5 bugete pe care le-am dezbătut împreună în comisiile reunite”, a spus Dan Vîlceanu, miercuri, la finalul BPN al PNL.

Biroul Politic Naţional al PNL l-a validat, la 18 august 2021, pe deputatul Dan Vîlceanu ca propunere pentru funcţia de ministru al Finanţelor. Premierul Florin Cîţu a spus că propunerea va fi trimisă la Palatul Cotroceni. „Votul a fost dat, sunt 70% dintre preşedinţii de filiale care au fost astăzi aici. A fost doar un singur vot împotrivă”, a menționat Cîţu, la finalul şedinţei PNL.