Publicat: 26 Februarie, 2018 - 08:56
Share

Premierul Viorica Dăncilă susţine într-o emisiune televizată că Liviu Dragnea ar putea fi candidatul cu care PSD va merge în alegerile prezidenţiale din 2019. 

"În ceea ce priveşte alegerile, avem două rânduri de alegeri: europarlamentare şi prezidenţiale. E normal ca un partid să se gândească , să vedem cum ne pregătim pentru alegeri. Eu cred că e prematur să discutăm despre candidat. Va trebui o dezbatere în partid. Am văzut că preşedintele partidului a candidat mereu la preşedinţia României. Nu am discutat, dar aşa a fost procedura în cadrul partidului. Asta a fost procedura şi în cazul altor partide", a afirmat Viorica Dăncilă într-o emisiune la RTV.

În ceea ce priveşte o candidatură a sa pentru o funcţie de conducere în cadrul PSD la viitorul Congres al partidului anunţat pentru 14 martie, Viorica Dăncilă a anunţat că nu este interesată, fiind mulţumiţă cu poziţia de preşedinte al Organizaţiei de Femei.

"Categoric nu. Eu sunt deja preşedinta Organizaţiei pentru Femei, un post care mă onorează. Voi susţine în continuare promovarea femeilor. Sunt în acelaşi timp premier şi îmi direcţionez toată energia către implementarea programului de guvernare. Categoric nu voi candida pentru o altă funcţie în cadrul PSD. În calitate de preşedinte al Organizaţiei pentru Femei fac parte deja din Biroul Permanent. Fiecare are dreptul de a candida, aşa e în democraţie şi suntem un partid democratic, dar încă nu am hotărât dacă vom avea sau nu alegeri.", a declarat Viorica Dăncilă.

Tag-uri Nume: