Publicat: 22 Mai, 2019 - 12:35

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, în timpul unei vizite făcute în judeţul Bacău, că nu îi este teamă de o eventuală pierdere a funcţiei.

Întrebată, la Bacău, dacă îi este teamă de o eventuală pierdere a funcţiei, Dăncilă a răspuns: „Nu. Nu nu îmi este teamă. Întotdeauna când te duci pe o funcţie ştii că va veni şi ziua în care pleci, dar în momentul în care pleci trebuie să ai certitudinea că ai făcut ceea ce trebuia”.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea spunea marţi, întrebat despre relaţia cu Viorica Dăncilă, că situaţia va fi analizată după alegeri.

„Eu mă aştept ca fiecare să nu uite de ce au fost puşi unde au fost puşi. Eu am relaţii personale cu femeia pe care o iubesc. Nu discut despre relaţii personale. O să analizăm după alegeri, pentru că nu stă nimeni să vadă asta. E un sfat pentru oricine: să nu uite pentru ce a fost pus acolo. A fost pusă acolo pentru a implementa un program de guvernare. Dacă fiecare membru al Guvernului ţine minte asta şi nu consideră că i-a crescut şi capul, atunci o să fie un ministru bun şi eficient", a declarat Liviu Dragnea, la Adevărul Live.

Tag-uri Institutii: