Publicat: 19 Iunie, 2012 - 14:02
Share
Partid mic cu viziuni mari

Preşedintele Partidului Conservator (PC), Daniel Constantin, a declarat, Marţi, că toată lumea din partid a înţeles că a început campania electorală pentru alegerile locale din 2016.

"Am propus ca în perioada următoare să facem o analiză pentru că aşteptările pe care le avem de la fiecare organizaţie judeţeană sunt mult mai mari în perspectiva anului 2016. M-a bucurat în primul rând faptul că majoritatea a înţeles că de astăzi a început campania electorală pentru alegerile locale din 2016, acesta fiind un obiectiv politic pe care-l am şi eu, acela ca în 2016 Partidul Conservator să aibă un scor mult mai mare decât l-a obţinut acum", a declarat Daniel Constantin.

"I-am felicitat pe cei care au câştigat acolo unde nu se aştepta nimeni să câştige: este cazul preşedintelui Consiliului Judeţean de la Maramureş, care l-a învins pe un bun prieten al domnului Boc, de la PDL, este cazul primarului oraşului Deva, unde s-a câştigat la fel, poate neaşteptat, la un scor extrem de important, l-am felicitat şi pe primarul nostru Piedone, pentru că are cel mai mare număr de voturi la nivel naţional", a mai spus Daniel Constantin.