Publicat: 18 Noiembrie, 2014 - 20:31
Share

Preşedintele PC, Daniel Constantin, le-a spus, marţi, membrilor conducerii partidului că ştie că sunt supăraţi că s-a pierdut o bătălie, dar trebuie acordat girul noului preşedinte,

"Cred că extrem de important în momentul acesta, în care există şi anumite tulburări să spunem aşa pe scena politică, PC să dea un mesaj de unitate. Cred că este extrem de important unitatea politică în jurul proiectului pe care l-am început şi pe care îl vom continua, cred că acesta este al doilea mesaj. Mă bucur că sunteţi solidari cu politica partidului, cu ceea ce am început să facem în actul de guvernare şi cred că trebuie să transmite în primul rând partenerilor noştri, dar electoratului nostru cu mai mare atenţie faptul că rămânem consecvenţi promisiunilor pe care le-am făcut", a declarat Constantin.
   
El a spus colegilor din Biroul Permanent că ştie că sunt supăraţi, dar trebuie să meargă mai departe şi să dea girul noului preşedinte, arătând că speră că acesta va face lucruri bune pentru ţară.
    
"Ştiu că a fost greu, ştiu că majoritatea sunteţi supăraţi. Cred că a fost o activitate dificilă şi din punct de vedere al faptului că am fost un partid la guvernare, suntem un partid la guvernare, şi a trebuit ca, pe lângă activitatea pe care trebuie sa o facem în campania electorală, să ne ocupăm şi de gestionarea treburilor pe care le are această ţară. Acesta este rezultatul, trebuie să ştim cu toţii un lucru, am pierdut o bătălie, de astăzi începe o altă bătălie. Mergem mai departe consecvenţi cu promisiunile pe care le-am făcut către oameni. Trebuie să-i acordăm girul noului preşedinte, să sperăm că va face lucruri bune pentru ţară. Din punctul nostru de vedere, al guvernului, vom face tot ceea ce este prevăzut în programul de guvernare pentru care oamenii ne-au dat votul în anul 2012", a mai spus Constantin.