3 decembrie 2021

Daniel Ghiţă: Trebuie evitată cu orice preţ discriminarea românilor pe bază de certificat verde

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Noul Guvern trebuie să aibă ca prioritate adoptarea de măsuri sociale şi apărarea libertăţii românilor

Noul Guvern trebuie să ţină cont de situaţia socială în care se află cei mai mulţi dintre români şi să rezolve de urgenţă alocaţiile copiilor, creşterea salariilor profesorilor şi creşterea pensiilor. De asemenea, trebuie adoptate măsuri pentru a-i ajuta pe români să treacă peste iarnă în condiţiile scumpirilor nemaivăzute la energie şi gaz. Criza cu care se confruntă România este multiplă, de aceea şi acţiunea noului Guvern trebuie să fie hotărâtă, energică şi cuprinzătoare.

De asemenea, trebuie evitată cu orice preţ discriminarea românilor pe bază de certificat verde, obligativitatea acestui act constituind nu doar o încălcare flagrantă a drepturilor omului şi a Constituţiei care prevede că dreptul la muncă nu poate fi îngrădit, dar şi o lovitură fatală dată economiei. Cum va funcţiona ţara dacă 60 la sută din populaţie nu va avea dreptul să muncească, să cumpere sau să desfăşoare diverse activităţi?

Misiunea noului Guvern este de aceea de o importanţă capitală, iar responsabilitatea sa imensă. Guvernul trebuie să reziste la presiunile din afara ţării şi să ia deciziile în interesul ţării şi al poporului român, nu al structurilor supranaţionale sau al companiilor străine!

Deputat PSD
Daniel Ghiţă