Publicat: 17 Octombrie, 2019 - 19:20
Share

Începând cu data de 18.10.2019, Dantes Nicolae Bratu revine la conducerea Inspecţiei Muncii București, exercitând funcția de Inspector General de Stat, după ce anterior a fost detaşat ca Secretar General al Agenţiei Naţionale pentru Egalitate de Şanse între Femei și Bărbați.

Dantes Nicolae Bratu activează în cadrul Inspecţiei Muncii din anul 1999 şi a condus instituţia din anul 2011, evoluând de la funcţia de inspector de muncă la cea de inspector general de stat, fiind  detașat la Agenţia Naţională pentru Egalitatea de Şanse între Femei şi Bărbaţi începând cu data de 18 aprilie 2019 pentru o periodă de 6 luni.

"Uneori, oricât am fi de căliţi şi de puternici, viaţa ne surprinde şi ne pune în faţa unor noi încercări. Prin funcţiile pe care le deţinem, ne-am asumat acceptarea deciziilor care ne privesc cariera profesională, chiar dacă acestea nu sunt întotdeauna în armonie cu ceea ce simţim şi nici într-un moment oportun pentru instituţie. Revin cu bucurie la Inspecţia Muncii, unde, în îndelungata mea activitate, am avut norocul să cunosc oameni minunaţi, frumoşi şi dedicaţi, profesionişti desăvârşiţi, cu care am împărtăşit şi de la care am învăţat, la rândul meu, multe lucruri. Dincolo de toate acestea, cel mai important este că am adunat, alături de aceştia amintiri şi experienţe de neuitat", a declarat Dantes Nicolae Bratu.

Tag-uri Nume: