26 mai 2022

Dănuţ Pop: Protestatarii STB susţin că trebuia începută negocierea pentru contracul colectiv de muncă

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Singura replică găsită de Nicuşor Dan pentru angajaţii STB este ilegalitatea protestului, în contextul stării de alertă, catalogându-l ca o acţiune politică! Probabil că tot din cauza pandemiei nu a făcut el nimic pentru bucureşteni de când este primar!

Protestatarii STB susţin că trebuia începută negocierea pentru contracul colectiv de muncă. Ei se tem că societatea ar putea intra în insolvenţă din cauza unui management defectuos instaurat de PNL, declară că societatea ar avea bani de recuperat, iar în prezent se fac împrumuturi, girându-se cu terenurile societăţii. Un alt motiv al protestatarilor este că primarul Nicuşor Dan nu a facut niciun fel de investiţii în transportul public pe fonduri europene. Amintim că în timpul mandatului său, transportul public s-a scumpit în mod drastic, însă 80% din tramvaiele bucureştene sunt vechi de peste 30 de ani.

Nici la spaţii verzi Nicuşor Dan nu s-a remarcat, deşi promitea multe.

Bucureştiul nu a fost niciodată mai murdar ca acum!

Nicuşor Dan este un primar incapabil care nu a făcut altceva decât să se certe cu toţi cei care au avut ceva de zis despre inactivitatea sa, pentru că în realitate, n-are chef să facă nimic.

Dănuţ Pop
Preşedinte PER