Publicat: 11 Septembrie, 2018 - 12:45
Share

Din motive independente de organizator, Concertul "CENTENAR" susţinut de către Corul Madrigal în cadrul Festivalului de Operă de la Sibiu, va avea loc marţi 18 septembrie 2018, în loc de 25 septembrie 2018 aşa cum a fost programat iniţial. Locul şi ora de desfăşurare rămân nemodificate.

Biletele achiziţionate rămân valabile.

Spectatorii care nu pot participa la eveniment din cauza acestei modificări, îşi vor putea recupera integral banii, de la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu (Sala Thalia, Str. Cetăţii nr.3-5) de luni până joi, între orele 10,00-12,00 şi 13,00-16,00.

Ediţia a XVII-a a proiectului Sibiu Opera Festival se va desfăşura anul acesta în perioada 9 - 28 septembrie. Pe parcursul celor 21 de zile de festival sunt programate spectacole de operă, concerte corale, vocal-simfonice, operă pentru copii. Nu lipseşte din programul acestei ediţii momentul de arii din opere în spaţii publice - "Take an Opera Break" şi nici concursul de canto "Vox Artis", ajuns la ediţia X-a. Programul complet al festivalului poate fi consultat pe pagina www.filarmonicasibiu.ro.

Sibiu Opera Festival este un eveniment organizat de Filarmonica de Stat Sibiu cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Sibiu. Acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu.

Laurentiu Străuţ
Secretar relaţii publice
Filarmonica de Stat Sibiu
 

Tag-uri Institutii: