Publicat: 30 Noiembrie, 2020 - 15:11
Share

„Ce vedem în lume este urmarea faptului că au trecut acum destule luni. La început mulţi oameni au fost convinşi că există un virus ucigaş şi au acceptat lockdown-urile; dar pe măsură ce lunile au trecut şi experienţa lor personală şi povestea spusă de guvern nu se aseamănă între ele, din ce în ce mai mulţi oameni din toată lumea, şi numărul lor este în creştere pe măsură ce trece timpul,  în tot mai multe ţări, încep să realizeze că iau parte la o înşelătorie. 
Înşelătoria este de a transforma societatea folosind cauza acestui virus fals. Deci, ceea ce fac ei este în numele SĂNĂTĂŢII, distrug economia mondială, distrug afacerile oamenilor şi distrug mojloacele de trai ale oamenilor şi această nouă serie de lockdown-uri planificată acum, este făcută pentru a distruge cît mai multe afaceri care au rezistat pînă acum. De ce? Pentru că atunci când populaţia nu mai are acces la locuri de muncă independente devine dependentă de stat. Se propune acum tot mai clar şi mai des, este ceea ce se găseşte în cărţile mele de zeci de ani şi acesta este planul de a introduce un venit minim garantat  care este prezentat ca o modalitate de a asigura oamenilor supravieţuirea pentru că tot mai multe joburi vor dispărea şi asta, şi din cauza Inteligenţei Artificiale. Dar ideea este că acesta nu va fi un guvern binevoitor. Guvernul binevoitor este sintagma folosită la scară globală prin care vor propune venitul minim de supravieţuireva care vine cu cîteva consecinţe. În primul rînd, trebuie să aveţi vaccinul de la Gates care are o agendă îngrozitoare şi sinistră, şi nu e doar un singur vaccin vor fi mai multe vaccinuri, unul după celălalt şi va trebui să faceţi ce vă spune guvernul pentru că altfel, nu veţi primi venitul minim garantat. Avem un precedent în Australia unde guvernul a introdus legislaţia care spune că, dacă aveţi beneficii de stat, adică venituri garantate şi nu aveţi copilul vaccinat conform unei liste de vaccinuri recomandate de guvern veţi pierde beneficiul acordat de stat.
Pentru a putea utiliza venitul minim garantat ca instrument de control, întîi trebuie distrus accesul oamenilor la surse de venit independente şi pentru aceasta sunt instaurate lockdown-urile. 
De aceea, profesorul Neil Ferguson deţinut de Gates şi finanţat de Gates şi Imperial College din Londra finanţat de Gates şi deţinut de Gates au venit cu modelele computerizate ridicole care preconizau 2,2 milioane de decese în America şi jumătate de milion în Marea Britanie pentru a justifica lockdownurile pentru că lockdownurile au fost esenţiale pentru acest plan de distrugere a economiei globale şi oamenii încep să vadă acest lucru. Oamenii încep să realizeze faptul că au fost constrînşi şi încep acum să se adune şi să protesteze. 
Sunt 7 miliarde de oameni pe glob iar nucleul acestui cult are (FRĂŢIEI ŞARPELUI) doar cîţiva membri care încap într-o cameră. 
Dacă noi nu suntem de acord cu propria noastră subjugare, nu putem să fim constrînşi. Acolo ne îndreptăm acum, spre realizarea faptului că trebuie să încetăm să acceptăm propria noastră înrobire. Şi pentru mine ce ar trebui să facă firmele şi angajaţii lor, este să refuze lockdown-urile.
Eu nu am purtat mască şi nu m-am spălat cu rahatul acesta toxic pe mîini. Am vorbit în piaţa Trafalgar de două ori la 35000 şi 45000 de oameni, la toţi oamenii adunaţi astăzi aici, am îmbrăţişat sute şi sute de oameni şi cumva am supravieţuit acestui virus nenorocit, PENTRU CĂ ESTE O ÎNŞELĂTORIE ŞI LUMEA ÎNCEPE SĂ SE TREZEASCĂ, ŞI ACESTA E DOAR ÎNCEPUTUL, MULŢUMESC!”

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: