Publicat: 26 Mai, 2018 - 11:00
Share

Teatrul pentru Copii şi Tineret "Gong" Sibiu prezintă vineri, 1 iunie, de la ora 18:00, spectacolul "Puiul de lebădă" în regia Monicăi Baldea. Evenimentul marchează Ziua Internaţională a Copilului, iar intrarea publicului este gratuită.

"Puiul de lebădă" este o adaptare după "Răţuşca cea urâtă" a lui Hans Christian Andersen. Spectacolul de la Sibiu are drept erou un boboc de lebădă, clocit de o raţă. Câte umilinţe a putut să îndure micuţul, din partea tuturor, doar pentru simplul fapt că nu era asemenea celorlalte! Toţi îl dispreţuiau şi se purtau urât, spunându-i cuvinte grele şi rănind-o chiar şi pe mama raţă, care îl iubea la fel de mult ca pe ceilalţi puişori ai săi. Magia acestei poveşti despre speranţă şi acceptare este reconstituită de actriţele Monica Baldea, Raluca Răduca şi Raluca Pavel. Construit cu păpuşi şi obiecte animate, spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Programarea la spectacol se face pe baza principiului primul venit, primul servit, în limita locurilor disponibile, prin e-mail la [email protected] sau la sediul teatrului (miercuri - vineri 11:00 - 18:00, sâmbăta 10:00 - 18:00, duminica 10:00 - 14:00).

Tag-uri Institutii: