4 octombrie 2022

De ce au disparut vechile păcănele

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Sloturile moderne le datorează multe Sloturilor clasice de la cazinouri. Practic, dacă nu existau aceste Sloturi clasice, cele moderne nu ar mai fi existat în ziua de azi. Jucătorilor le plăcea senzația de a trage în jos de mâner pentru a prinde 3 de 7, cireșe sau alte pictograme. Totuși, noile tehnologii au reușit să atragă mai mulți jucători și să le mute atenția în alte locuri, fapt ce a scăzut popularitatea vechilor Sloturi. Mulți jucători își doresc încă să regăsească etajul unui cazino plin de astfel de Sloturi, însă acestea au trebuit înlăturate din mai multe motive. Poți încerca să nimerești la păcănele 777 online direct din confortul propriei canapele.

Cum era pe vremea vechilor aparate

Tehnologia acestor aparate nu a fost concepută până în anul 1940. Tehnologia de la acea vreme era foarte rudimentară și nu a fost pregătită să fie lansată pentru producție decât decenii mai târziu. Acest lucru fiind spus, cazinourile practic s-au bazat pe Sloturile mecanice pentru mai mulți ani. Acele role de la aparat erau acționate printr-o manetă. Sloturile mecanice erau, însă, limitate în ceea ce privește câștigurile pe care puteau să le ofere în funcție de câte linii au fost deblocate, opțiunile de pariere și diferite caracteristici. Pur și simplu introduceai bani în aparat, trăgeai de manetă și sperai să ai 3 simboluri de același tip în linie. În cazul în care câștigai, banii îi primeai direct.

Lucrul cel mai incomod era că jucătorul trebuia mereu să aibă monede la el și să le introducă în fiecare rundă pentru a putea juca. Mulți jucători veneau cu câteva teancuri de monede pentru a putea juca mai mult timp. La acea vreme însă nu era ceva incomod, întrucât era singura metodă de a juca la aceste aparate.

De ce cazinourile au renunțat la aceste aparate

Până prin anii 1970, cazinourile fizice erau pline de aparate de Sloturi. Sloturile virtuale au început să aibă amploare și au revoluționat jocurile de noroc. Primele Sloturi virtuale care au fost puse în producție au apărut pe la mijlocul anilor 70’ în California. Compania care a produs primele Sloturi virtuale se numește Fortune Coin și deși nu a inventat ceva asemănător cu Sloturile virtuale din prezent, ei au pus bazele unei noi revoluții tehnologice.

În prezent, aproape orice aparat de Sloturi dintr-un cazino este virtual. Clasicele aparate sunt tot mai rar întâlnite în cazinouri și se găsesc într-un număr limitat. Un prim motiv pentru care s-a renunțat la aparatele clasice este că la fiecare rundă jucătorul trebuia să introducă monede pentru a juca. Sloturile moderne le-au arătat cât de ineficiente sunt cele clasice. De asemenea, cazinourile au observat că pot face un profit mult mai mare cu ajutorul Sloturilor moderne.

Un alt motiv pentru care s-a renunțat la aparatele clasice a fost că acestea trebuiau golite periodic de monede. Existau persoane plătite la cazino doar pentru a goli aceste aparate când erau pline. De asemenea, aparatele trebuiau să fie oprite până când se colectau toți banii din ele. Un al treilea motiv pentru care s-a renunțat la aparatele clasice a fost că developerii nu puteau face îmbunătățiri la acestea decât la design-ul lor exterior sau la unele simboluri, ceea ce reprezintă o limitare foarte mare pentru jucători.

De ce au renunțat jucătorii la aceste aparate

Cazinourile nu ar fi renunțat la aparatele clasice de Sloturi dacă nu ar fi făcut-o și jucătorii. Sloturile virtuale le-au dat posibilitatea jucătorilor de a introduce direct o sumă mare de bani și a putea conținuă până rămân fără fonduri. Astfel, experiența de joc este una mult mai fluidă și mai continuă. Jucătorilor le plac efectele pe care le văd pe ecranele aparatelor, cât și sunetele pe care le aud. În plus, tematica i-a atras pe tot mai mulți jucători la Sloturi.

Un alt motiv pentru care jucătorii au renunțat la aparatele clasice de Sloturi sunt graficile învechite. Acele aparate erau foarte limitate din orice punct de vedere: grafică, calitate, cât și tematici folosite. În comparație, graficile Sloturilor din prezent sunt net superioare celor clasice.

Unde poți găsi aceste aparate astăzi?

Aparatele clasice au fost folosite din 1890 până prin anii 1970. După cum am explicat și anterior, acestea nu au putut fi îmbunătățite suficient pentru a satisface nevoile jucătorilor și ale cazinourilor. Există însă și unii jucători care încă își doresc să experimenteze aparatele clasice de Sloturi. Însă astfel de aparate clasice sunt mult mai greu de găsit în prezent.

Din fericire, însă, developerii de jocuri de noroc precum Rival Gaming și Realtime Gaming au creat o întreagă librărie de Sloturi clasice. În unele cazuri, acești developeri au fost nevoiți să adauge unele caracteristici în plus, datorită design-ului lor foarte mecanic. Totuși, aceste sloturi clasice online sunt diferite din cauză că folosesc tehnologii moderne.

Bineînțeles, experiența online nu se compară cu cea dintr-un cazino fizic. Există și un număr limitat de astfel de aparate clasice în Sin City. De asemenea, în Las Vegas mai există unele cazinouri care au păstrat astfel de aparate clasice, însă trebuie căutate foarte atent. Așadar, nu te vei bucura exact de aceeași experiență de acum câteva decenii de la aparatele clasice, însă poți să îți faci o idee de la aceste Sloturi online.

Concluzie

Sloturile clasice au reprezentat cândva standardul în cazinouri. Existau etaje care se foloseau doar pentru aceste aparate. Totuși, începând cu anul 1970, aceste aparate au început să fie tot mai rare. Sloturile virtuale oferite astăzi sunt mult mai interactive și folosesc tehnologii moderne. Din cauză că erau foarte limitate, aparatele clasice au trebuit înlocuite din cazinouri. Nu au fost scoase de tot din cazinouri, însă mai există foarte puține care oferă astfel de aparate clasice jucătorilor. Totuși, datorită unor developeri cunoscuți, există posibilitatea de a experimenta online acea senzație, chiar dacă nu este exact la fel. Era aparatelor clasice de Sloturi nu se va întoarce, iar pentru a găsi aparate clasice într-un cazino fizic va fi nevoie să faci o excursie până în Las Vegas pentru a le găsi.