Publicat: 28 Mai, 2020 - 11:43
Share

Urmare a informatiei oficiale referitoare la închiderea frontierelor Cubei până pe 30 iunie, linia aeriana a Spaniei, Iberia, a oferit deja zboruri spre Havana începând cu 1 iulie.

La rândul său, Air Europa, evidențiază pe site-ul său web o declarație în care raportează că „zborurile către si dinspre Cuba sunt anulate în perioada 26 martie - 30 iunie 2020”, insa vor fi reluate de la 1 iulie anul curent.

La rândul său, compania Evelop oferă rezervări catre aeroportul din Havana începând cu 1 iulie, cu oferte pentru zborul direct de la Madrid incepand de la 400 de euro la clasa economică.

În cele din urmă, Plus Ultra și-a anunțat întoarcerea pe ruta Madrid-Havana-Santiago de Cuba, operata cu aeronave Airbus A340-330, de două ori pe săptămână.

La randul sau, Juan Carlos García Granda, ministrul cubanez al turismului, a semnalat pentru mediile locale ca această nouă rută către Santiago de Cuba cu avioanele companiei Plus Ultra ”răspunde solicitărilor făcute de unii operatori de turism locali, zborurile urmand a fi operate in parteneriat cu compania de stat, Cubana, pentru ca un numar cat mai mare de spanioli sa vina in tara caraibiana".

Ciprian POP

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: 

Tag-uri Geo: