Publicat: 15 Ianuarie, 2019 - 10:19
Share

Orchestra de Muzică Populară Radio invită publicul la prima întâlnire cu folclorul de calitate din Noul An, în primul său concert din 2019! 
Duminică, 20 ianuarie (17.00), la Sala Radio, apreciatul ansamblu Radio România vă propune o incursiune în frumoasa Bucovină, prin evenimentul dedicat tânărului solist de muzică populară ILIE CARAŞ. Cunoscutul interpret al cântecului bucovinean – care a fost distins cu numeroase premii la concursuri de profil - va lansa cu acest prilej un nou album. 
Născut în 1989, pe valea Siretului, în nordul Bucovinei, în regiunea Cernăuţi, ILIE CARAŞ a urmat Liceul de Artă din Botoşani și ulterior Universitatea de Arte “George Enescu”, unde a studiat canto clasic, deși folclorul a rămas prima sa pasiune. 
Sub titlul „S-o strâns lumea pe imaş” îl veți aplauda la Sala Radio pe ILIE CARAŞ alături de invitaţii lui: Laura Lavric, Petrică Mîţu Stoian, Daniela Condurache, Valentin Sanfira, Radu Ciordaş, Viorica Chiurciu, Nicolae Datcu, Sorin Filip, Florin Pârlan, Alina Ceuca, Radu Lazăr, Florin Boita, Loredana Călin și Ansamblul „Plaiurile Pojorâtei”- județul Suceava. 
Invitat special al serii este Gabriel Dorobanţu. Evenimentul se va desfășura sub bagheta dirijorului Adrian Grigoraș și va fi prezentat de actriţa Miruna Ionescu.

Tag-uri Institutii: