Publicat: 20 Ianuarie, 2017 - 10:27
Share

Flori de ie va lua parte vineri, în data de 20 ianuarie a.c. la un eveniment deosebit, organizat de către Primăria Municipiului Iași în parteneriat cu Palatul de Cultură, Sala Voievozilor, cu ocazia zilelor festive pentru serbarea Micii Uniri. După experiențele adunate în anii trecuți, în plimbările Florilor de ie peste hotare, în orașe precum Londra, Viena, New York, Moscova, Abu Dhabi, Shanghai sau Dubai, și anul acesta, Flori de ie își continuă misiunea și începe anul 2017 adăugând o alta filă de istorie, de la Iași.

Evenimentul va avea ca scop promovarea și aducerea la lumină a portului tradițional românesc prin expunerea unor costume populare, din colecția Flori de ie, precum și Corul Floralia care ne va încălzi inimile aducându-ne aminte frumusețea cântului românesc. Alături de noi va fi partenerul nostru principal, Brândușa Bordeianu, make-up artist, o persoană cu un suflet frumos, ce ne-a fost alături încă de la primii pași pe care i-am făcut.

În prezent, Flori de ie este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri românești, ce promovează cu dor și drag tradiția, arta și valorile românești peste tot în lume. Colecția Flori de ie cuprinde peste 150 de costume tradiționale românești, unice, modele unicate, cu broderii deosebite, din fir de mătase, bumbac săi metalic. Piesele provin din toate colțurile țării și fiecare vine alături de propria-i poveste.

Autenticitatea, atenția pentru detalii, pasiunea pentru handmade dar și cromatica deosebită au adus aprecieri generoase astfel încât, produsele Flori de ie se reliefează distinctiv într-o manieră modernă.

Astfel, am reușit să ducem frânturile neamului românesc peste hotare, acolo unde românii ne-au primit cu brațele deschise, iar străinii cu numeroase aprecieri. Acum, vom ajunge cu poveștiile românești, atent brodate, la Iași, orașul marilor idei, al primei importante uniri, și totodată un oraș al culturii și educației, un oraș fermecător, ce a fost numit 'un veritabil muzeu național'.

Dorim, pe această cale, să le mulțumim: Laura Hulubei, Geanina Sălceanu, Corporate Business Events, precum și partenerilor noștri media: Agerpres, Ziarul Bursa, Eva.ro.

Intrarea la eveniment este liberă.