27 iunie 2022

Decizii pentru Şcoala Gimnazială Leonardo de Vinci

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Referitor la situaţia din Şcoala Gimnazială Leonardo de Vinci, vă comunicăm următoarele:

În urma confirmării infectării cu virusul SARS-Cov a uneia dintre angajatele unităţii, cu statut de îngrijitoare, s-a dispus efectuarea anchetei epidemiologice. În urma anchetei, s-a constatat că alte două angajate, cu acelaşi statut, sunt contacţi direcţi.

În consecinţă, în lipsa temporară a trei angajate cu statut de îngrijitoare, unitatea s-a aflat în imposibilitatea de a asigura măsurile igienico-sanitare impuse de contextul epidemiologic actual pentru întreaga unitate, luându-se măsura temporară a desfăşurării online a activităţilor didactice pentru clasele de elevi care îşi desfăşoară activitatea în Corpul A al unităţii.

În urma informării Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, astăzi, 15 septembrie 2021, s-a identificat soluţia delegării atribuţiilor a două îngrijitoare, începând cu 16 septembrie 2021.

Activitatea cu prezenţă fizică în Şcoala Gimnazială Leonardo de Vinci se va relua începând cu 17 septembrie 2021, după ce, în cursul zilei de mâine, 16 septembrie, se vor efectua activităţi de curăţare a spaţiului, în urma nebulizării.

Biroul de presă,
Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti