Publicat: 26 Mai, 2019 - 22:32

Călin Popescu Tăriceanu: „Este un număr foarte mare de votanţi, excepţional de mare, lucru care demonstrează că în România democraţia este vie. Tuturor celor care au votat pentru noi, românilor care ne simpatizează, votul lor ne obligă. Rezultatele exitpoll-ului sunt numai indicative, ceea ce este important de acum încolo colegii din secţii să urmărească până la capăt numărarea voturilor. Am incredere că îşi vor duce misiunea la bun sfârşit”, a declarat Tăriceanu.

 

Kelemen Hunor: Este un număr foarte mare de votanţi, excepţional de mare, lucru care demonstrează că în România democraţia este vie. Tuturor celor care au votat pentru noi, românilor care ne simpatizează, votul lor ne obligă. Rezultatele exitpoll-ului sunt numai indicative, ceea ce este important de acum încolo colegii din secţii să urmărească până la capăt numărarea voturilor. Am incredere că îşi vor duce misiunea la bun sfârşit”, a declarat Tăriceanu.

Dan Barna: Ceea ce s-a întamplat astăzi în diaspora arată o dată în plus că acest guvern trebuie să plece. Cerem în mod oficial formal, si explicit demisia guvernului Viorica Dăncilă pentru mizeria pe care au făcut-o din nou cetăţenilor din diaspora după ce averau experienţa din 2014. Acest lucru este de neacceptat. Dacă este să facem promisiuni în momente de victorie, alianţa USR-PLUS promite românilor din diaspora că nu vor fi niciodată gazaţi şi dispreţuiţi”.

Liviu Dragnea: "În mod special să le mulţumesc românilor car au votat cu PSD care şi-au păstrat încrederea în programul nostru de guvernare, în ceea ce am făcut pentru viaţa loc, pentru creşterea economică a României. Nu sunt nişte rezultate care să bucure PSD. Trebuie făcute analize foarte rapid şi serios în partid. Am înţeles că un coleg de al meu a avut o propunere. Vreau să vă spun ceva. Eu în viaţa mi-am asumat şi ce nu am făcut şi ce am făcut",

Viorica Dăncilă: "Am în spatele meu atâția români care au încredere în Guvern. S-a votat pentru europarlamentare, nu pentru parlamentare. Dacă într-adevăr se vrea demiterea Guvernului, se depune moțiune de cenzură",

Victor Ponta: Nu ne oprim! Mesajul de azi e clar. Dragnea nu l-a inteles, el traieste cu ai lui. Cu Codrini, cu ceilalti. Noi trebuie sa refacem pe zona ade centru-stanga, sa avem o politica moderna, care sa inteleaga milioanele de oameni care au venit la vot"

Tag-uri Institutii: