Publicat: 22 Mai, 2012 - 18:30
Share

Dekadens sărbătoreşte alături de fani lansarea celui mai nou videoclip, "Fix Me Up", susţinând un concert în Club Control pe 25 Mai, în cadrul evenimentului urmând a prezenta fanilor pentru prima dată clipul realizat pentru cel mai recent single al său. În deschiderea concertului Dekadens vor cânta cei de la Fractures.
 
Videoclipul "Fix Me Up" a fost filmat într-un decor alb pe parcursul a două zile, la începutul lunii Martie, pe o vreme ce te ducea cu gândul mai degrabă la primele zile din Ianuarie. Regia şi producţia sunt semnate de Radu Tudoroiu, iar filmarile s-au desfăşurat în satul Roata de Jos, judeţul Giurgiu, într-un câmp pe care echipa l-a închiriat de la un sătean. Ideea de la care s-a pornit a fost una centrată în jurul solistei Andreea Lupescu: o cameră plină cu păpuşi, construită în mijlocul câmpului, mesajul fiind acela că poţi evada oricând de oriunde, nu există limite reale ci doar autoinduse – până la urmă, noi toţi suntem nişte păpuşi care trebuie reparate.
Despre cum s-a născut piesa "Fix Me Up", Andreea scria pe blogul trupei: "Am intrat la duş şi am început să fredonez ceva care apoi s-a transformat în altceva, şi a ajuns: "Fix me up, now I don't wanna find a place to go, oh I don't know... but"... Mi se întâmplă frecvent să cânt în timp ce fac duş şi unele melodii mi se par geniale, numai că le uit până ies din baie. De data aceasta am simţit că e ceva BIG, aşa că am ieşit din duş cu săpun pe mine, am luat mobilul şi am înregistrat repede".
Pe 25 Mai Dekadens îşi aşteaptă fanii la o petrecere de neuitat în Club Control, cei care vor fi prezenţi având ocazia să vadă, în premieră, videoclipul Fix Me Up!
 
Autor: Călin Angheluţă