29 septembrie 2022

Demersuri pentru realizarea Spitalului Municipal de Urgenţă Ploieşti

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Consiliul Local al Municipiului Ploieşti a aprobat, în unanimitate, Scrisoarea de Angajament cu Corporaţia Financiară Internaţională în vederea realizării Spitalului Municipal de Urgenţă Ploieşti.

Reuniţi, astăzi, în şedinţă extraordinară, consilierii locali ploieşteni au hotărât ca primarul Andrei Liviu Volosevici să fie împuternicit să semneze Scrisoarea de angajament.

Menţionăm că, în acest sens, s-au purtat discuţii între reprezentanţii Municipiului Ploieşti şi Corporaţia Financiară Internaţională, organizaţie internaţională de renume, care se implică în realizarea unor proiecte majore de investiţii, la nivel mondial.

Ca urmare a analizei efectuate şi a acceptării, în calitate de partener, a Municipiului Ploieşti, Corporaţia Financiară Internaţională a emis Scrisoarea de Angajament, în vederea semnării de către reprezentanţii municipiului nostru.

Primul pas în realizarea acestui obiectiv este elaborarea unui studiu preliminar pentru a explora opţiunile de finanţare, construire şi mentenanţă a unei nou unităţi spitaliceşti, printr-un parteneriat public-privat pentru Primăria Municipiului Ploieşti.

Ca atare, forul legislativ local a aprobat, astăzi, Scrisoarea de Angajament cu Corporaţia Financiară Internaţională în vederea realizării obiectivului „Spital Municipal de Urgenţă Ploieşti”.