Publicat: 4 Februarie, 2012 - 14:45
Share

Este oficial, în 7 Aprilie Patinoarul Olimpic din Braşov se încălzeşte la propriu, pentru două zile gheaţa urmând a fi atent protejată şi acoperită cu mai multe straturi de materiale pentru a susţine scena pe care va concerta Demis Roussos împreună cu orchestra sa.

După ce a încântat fanii din Bucureşti în ultimii ani, iată, în sfârşit, Demis a acceptat provocarea de a susţine în România un turneu naţional.
Nerăbdător să viziteze oraşul de la poale Tâmpei, renumitul castel al lui Dracula, dar şi cetatea străveche din Braşov, Demis îşi pregăteşte spectacolul cu care vrea să îi cucerească definitiv pe braşoveni.

După cum bine se ştie, legăturile lui Demis cu România sunt destul de strânse, una din fostele sale sţii fiind de origine română, cu care de-a lungul anilor a păstrat o relaţie strânsă de prietenie, ajungând astfel să cunoască multe din obiceiurile şi istoria ţării de care îl leagă multe amintiri frumoase.

Poate tocmai datorită acestei legături, admiraţia şi recunoaşterea fanilor români sunt foarte importante pentru artist. Pentru concertul din 7 Aprilie marele artist de origine egipteană pregăteşte multe surprize noi, dar ca de fiecară dată, nu va uita să interpreteze piesele care l-au făcut celebru: "Dinata Dinata", "Goodbye My Love Goodbye!" sau "My Friend The Wind".
Cu o carieră impresionantă de peste 44 de ani, timp în care a concertat pe marile scene ale lumii şi a vândut milioane de discuri, Demis a avut şansa în 2009 să îşi interpreteze propriul rol în filmul bazat pe povestea vieţii lui, produs de fiica lui Emily.

Spectacolul din Braşov încheie  primul turneu naţional din România, turneu ce va dura o săptămână şi va începe în 1 Aprilie, la Timişoara, trecând prin Iaşi şi Sibiu.
Pentru toţi cei ce doresc să petrească o seară magică alături de Demis Roussos, biletele se vor pune în vânzare începând de mâine, 3 Februarie, în următoarele locaţii: magazinul Flanco - Unirea Shopping Center, Bd. Gării, Adevărul - Str. Michael Weiss nr 9, Patinoarul Olimpic - Str. Turnului nr 5 şi online, pe biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro sau myticket.ro
 
Preţurile biletelor pentru spectacolul din Braşov vor fi următoarele: Categoria VIP  - 250 lei, Categoria 1 - 200 lei, Categoria 2 - 150 lei, Categoria 3 - 100 leI, Categoria 4 - 50 lei.
 
Spectacolul Demis Roussos din Sibiu face parte din primul turneu naŢional Demis Roussos Şi este organizat de Project Events.
 

Autor: Călin Angheluţă