Publicat: 13 Noiembrie, 2013 - 16:02
Share

Cu ocazia concertului de Crăciun de la București, celebrul Demis Roussos a acordat un interviu unei publicații, povestind ce-l determină să revină iar și iar în România, care este ritualul lui înainte de fiecare concert i ce mesaj are pentru pentru fanii din România.

 

Artistul ce poseda peste 100 de discuri de aur, platina si diamant a destainuit de curand ca singurul ritual de care tine cont inainte de fiecare concert este sa nu vorbeasca. Celebrul artist a declarat ca refuza sa le spuna oamenilor mai mult de cateva cuvinte, cu intentia de a-si proteja vocea, astfel incat totul sa se desfasoare „ca la carte”.

Pentru Demis Roussos capitala Romaniei reprezinta o a doua casa, unde revine de fiecare data cu mare placere. „Ma atrage aici frumusetea acestei tari si caldura oamenilor.” spunea artistul in interviu... Dupa o pauza de un an, maestrul revine pe 5 decembrie 2013 pe scena Salii Palatului pentru o reprezentatie de zile mari, din care nu vor lipsi melodii precum „Silent Night”, „Ave Maria”, „White Christmas”, „Amazing Grace”... dar nici celebrele sale hituri: „Goodbye My Lve Goodbye!”, „Dinata Dinata” sau „My Friend The Wind”!

Artistul are si un mesaj pentru fanii din Romania: „Abia astept sa fim impreuna pe 5 decembrie 2013!”

Concertul de Craciun al lui Demis Roussos este fara doar si poate unul dintre evenimentele mult asteptate ale anului, fapt ce se reflecta si in vanzarea biletelor. O categorie de bilete este deja epuizata, alte doua categorii fiind aproape de sold-out. Cei care inca nu si-au rezervat un loc in sala mai pot gasi bilete in urmatoarele locatii: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica si Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor, Vodafone, Germanos, Oficiile Postale semnalizate cu Bilete.ro si online pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, MYTICKET.ro, BILETE.ro si EVENTIM.ro. Preturile biletelor sunt cuprinse intre 100 de lei si 300 de lei, in functie de zona aleasa. Biletele cele mai ieftine, cele de 50 de lei sunt sold out.

Concertul Demis Roussos va avea loc pe 5 Decembrie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events.