Publicat: 10 Septembrie, 2013 - 16:02
Share

După o pauză de un an, Demis Roussos revine anul acesta pe scena Sălii Palatului din București pe 5 decembrie să aducă bucurie, împlinire și voie bună tuturor fanilor săi din Romania și nu numai.

 

Legătura lui Demis cu România este una cu totul specială și datează de mulți ani. Puțină lume știe că fosta soție a lui Demis a fost româncă, astfel, pentru îndrăgitul interpret, Bucureștiul reprezintă o a doua casă, unde revine de fiecare dată cu mare plăcere.

Deși este de origine egipteană, Demis a crescut în Europa și a îndrăgit tradițiile europene, iar una din sărbătorile sale favorite este Crăciunul, pe care îl așteaptă de fiecare dată cu emoție și nerăbdare.

Anul acesta, pe 5 decembrie, la Sala Palatului, Demis va încânta publicul cu piese specifice sărbătorilor de iarnă, colinde, dar și piese ca: "Ave Maria" „White Christmas”, „Silent night”, „Amazing Grace”! Din playlist nu vor lipsi celebrele sale hituri:„Dinata Dinata”, „Goodbye, My Love, Goodbye!” sau „My Friend The Wind”.

Șarmant și impunător, Demis Roussos a reușit să cucerească inimile fanilor de pe toate continentele, iar vocea sa inegalabilă a convins milioane de oameni să îi cumpere discurile în cariera sa impresionantă de peste 46 de ani.

Recunoașterea valorii sale a venit și din partea criticilor, după ce artistul a cântat în mai multe limbi, câștigând astfel numeroase premii precum: locul 1 în Japonia cu The Roussos Phenomenon Ep, discul de aur în America pentru discul Demis, devenind primul artist născut în Africa ce se bucura de succes pe toate continentele.

Prețurile biletelor pentru concertul din 5 decembrie sunt următoarele:

- Categoria Vip - 300 lei
- Categoria 1 - 250 lei
- Categoria 2 - 200 lei
- Categoria 3 - 150 lei
- Categoria 4 - 100 lei
- Categoria 5 - 50 lei

Pentru toți fanii care doresc să îl revadă și asculte live pe Demis Roussos biletele se vor putea achiziționa de azi, 10 Septembrie, din următoarele locații: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul și Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica și Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor, Vodafone, Germanos, Oficiile Poștale semnalizate cu Bilete.ro și online, pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, MYTICKET.ro, BILETE.ro și EVENTIM.ro.

Concertul Demis Roussos este organizat de Project Events.