Publicat: 4 Februarie, 2012 - 11:24
Share

Nu mai este un secret pentru nimeni că în ultimii ani Sibiul găzduieşte cele mai multe din marile evenimentele care se desfăşoară în România, de aceea, primul turneu naţional al lui Demis Roussos în România nu putea ocoli pitorescul oraş, unde, în 5 Aprilie, Sala Sporturilor va fi cucerită de charismaticul artist.

Spectacolul din Sibiu face parte din primul turneu naţional din România, turneu ce va dura o săptămână şi va începe în 1 Aprilie în Timişoara, pentru ca, două zile mai târziu, să încânte bătrânul  Iaşi, ultima oprire urmând a fi în 7 Aprilie, în Braşov, la Patinoarul Olimpic.
După ce a încântat sufletele românilor ani întregi cu concerte de Crăciun, pentru spectacolul din Sibiu, marele artist grec de origine egipteană pregăteşte un spectacol nou, cu care vrea să îi cucerească definitiv pe sibieni. Deşi va interpreta multe piese mai puţin cunoscute publicului român, din playlistul concertului nu vor lipsi piese care l-au făcut cunoscut şi admirat în întreaga lume precum "Dinata Dinata", "Goodbye My Love Goodbye!" sau "My Friend The Wind".

De-a lungul carierei a avut colaborari şi înregistrări alături de alte nume sacre ale muzicii internaţionale: Nana Mouskouri, Florence Warner sau Drafi Deutscher.
Cum fiecare concert susţinut de Demis Roussos este un eveniment special, de pe scena special adusă şi montată  pentru marele artist la Sala Sporturilor nu va lipsi orchestra care îl va însoţi pe parcursul întregului turneu naţional, dar şi un decor special creat pentru acest eveniment.

Pentru toţi cei ce doresc să petrească o seară magică alături de Demis Roussos, biletele se vor pune în vânzare începând de mâine, 3 Februarie, în următoarele locaţii: Agenţia Teatrală Sibiu - Bd. Nicolae Bălcescu nr 17, Flanco Box şi Flanco Carrefour pe Şos. Sibiului nr. 5, Sala Polivalentă - Str. Octavian Goga nr 1, magazinul Diverta, Str. Nicolae Bălcescu nr. 30 şi online pe biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro sau myticket.ro.
 
Preţurile biletelor pentru spectacolul din Sibiu vor fi următoarele: Categoria VIP  - 250 lei, Categoria 1 - 200 lei, Categoria 2 - 150 lei, Categoria 3 - 100 leI, Categoria 4 - 50 lei.
 
Spectacolul Demis Roussos din Sibiu face parte din primul turneu naŢional Demis Roussos Şi este organizat de Project Events.
 

Autor: Călin Angheluţă